logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مدیرکل ارشاد مازندران اعلام کرد

اجرای طرح تلاوت نور در بیش از 2 هزار مسجد مازندران

اجرای طرح تلاوت نور در بیش از 2 هزار مسجد مازندران
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران از اجرای طرح تلاوت نور در بیش از 2 هزار مسجد استان در ماه مبارک رمضان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، احد جاودانی صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگار ما با بیان برنامه‌های جشن رمضان اظهار کرد: در ماه مبارک رمضان امسال 15 نمایشگاه قرآنی، 40 محفل انس با قرآن، 66 نشست تخصصی با حضور اساتید حوزه علمیه، اجرای 15 نمایش، 15 شب شعر، مسابقه قرآنی و نهج‌ابلاغه، تجلیل از فعالان قرآنی، جشنواره کتاب وحی، نمایش فیلم‌های قرآنی و اکران فیلم در استان برگزار می‌شود.

وی از برگزاری جشنواره قرآنی کتابت وحی در شهرستان آمل خبر داد و افزود: در این جشنواره آثار تولیدی خوشنویسان به نمایش گذاشته می‌شود و آثار پس از مورد داوری قرار گرفتن در اختیار علاقه‌مندان به قرآن و آموزه‌های دینی قرار می‌گیرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران ادامه داد: برآورد اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی از برگزاری برنامه‌های جشن رمضان بر این است استقبال خوبی از سوی علاقه‌مندان صورت خواهد گرفت و شاهد فضای فرهنگی خوبی در مساجد سطح استان باشیم.

این مسئول اضافه کرد: جلوه‌های آواز ایرانی در مناجات‌خوانی یکی دیگر از برنامه‌هایی است که در این ماه برگزار می‌شود و برپایی این برنامه از سوی انجمن موسیقی مازندران با همکاری کانون مساجد در یکی از بزرگ استان برگزار خواهد شد.

جاودانی با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان اجرای طرح تلاوت نور در بیش از 2 هزار مسجد استان برپا می‌شود، گفت: استفاده از ابزار هنر در مسجد برای ما بسیار با اهمیت است و بر این اساس سعی داریم آموزه‌های دینی را با ابزار هنر در قالب فیلم، تئاتر، شعر، داستان و قصه برای مخاطب جامعه خود و نسل جوان انتقال دهیم.

وی با اشاره به اینکه برای برگزاری برنامه‌های جشن رمضان 190 میلیون تومان بودجه در نظر گرفته شد، گفت: مازندران از جمله استان‌های فرهنگی است و مردم علاقه‌مند به حوزه فرهنگ هستند و بر این اساس استقبال خوبی از برنامه‌های جشن رمضان در استان خواهد شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران اظهار کرد: سال گذشته 260 میلیون تومان در حوزه قرآنی هزینه شد و امسال به 360 میلیون تومان رسیده است.

جاودانی به موسسات قرآنی در استان اشاره کرد و گفت: 80 موسسه قرآنی در استان داریم که از سوی اداره کل فرهنگ ارشاد اسلامی مجوز فعالیت دریافت کردند و در دو سه سال اخیر شاهد فعالیت مطلوب قرآنی در سطح استان هستیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه