logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

طی بیانیه ای؛

بسیج رسانه گلستان جنایات رژیم غاصب صهیونیست در فلسطین اشغالی را محکوم کرد

بسیج رسانه گلستان جنایات رژیم غاصب صهیونیست در فلسطین اشغالی را محکوم کرد
سازمان بسیج رسانه استان گلستان طی بیانیه ای جنایات رژیم غاصب و کودک کش صهیونیستی را محکوم کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گلستان ما ، دراین بیانیه آمده است ؛ همانگونه که امام راحل عظیم‌شان فرمودند "‌فلسطین پاره تن اسلام است" و پاره تن اسلام می‌ماند،‌ امروز بار دیگر ظلم و جنایت رژیم اشغالگر قدس سبب شده که ده‌ها تن شهید و تعداد بی‌شماری از کودکان و مسلمانان فلسطینی جانباز راه مقاومت و استواری شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گلستان ما ,

با توجه به اینکه این خباثت و ظلم دیرینه‌ی این رژیم غاصب در سکوت مدعیان دروغین آزادی‌بشر انجام می‌شود ما اصحاب رسانه استان گلستان برخود وظیفه می‌دانیم که متحدانه در کنار یکدیگر نادی صدای مردم مظلوم فلسطین برای بشریت شویم.

,

امروز شاهد آن هستیم که آمریکای جنایت‌کار به دنبال توطئه‌ای تازه در منطقه است گرچه جمهوری اسلامی ایران با اقتدار در منطقه دستان پلید استکبار را از دامان کشورهای اسلامی کوتاه کرده و انتقال سفارت آمریکا به قدس را باید نقطه عطف نابودی این رژیم غاصب و کودک‌کش دانست که با حماقت حامیانش رقم می‌خورد.

,

جای بسی تاسف است که برخی از کشورهای به ظاهر اسلامی در برابر چنین جنایات که در فلسطین و بر برادران مسلمان‌شان اتفاق می‌افتد سکوت کرده‌اند و در پی این سکوت شاهد آن هستیم که تظاهرات مسالمت‌آمیز جوانان مظلوم فلسطینی به خاک و خون کشیده می‌شود.

,

امروز اصحاب رسانه استان گلستان در چنین شرایطی که دنیای غرب چشمانش را به واقعیات اسلام بسته، بار دیگر با جوانان فلسطینی و آرمان‌های بلندی که امام عظیم الشان(‌ره)‌ و مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی الامام خامنه‌ای «مدظله العالی» در راهبرد ایجاد تمدن اسلامی اتخاذ کرده، پیمان می‌بندیم و اعلام می‌داریم؛ قلم‌ها و لنز دوربین‌های ما، فلسطین را به آغوش می‌کشد و با جاری کردن حقایق سوزان این کشور مظلوم در منطقه، آتشی بر دل‌های خاموش جهانیان به وجود خواهیم‌آورد.

,

اصحاب رسانه و بسیجیان رسانه‌ای استان گلستان خواهان این مهم هستند که مسئولان کشور نیز هم صدا با جبهه‌های مقاومت خواهان آزادی فلسطین و قدس عزیز شوند.

,

سازمان بسیج رسانه استان گلستان

,

اردیبهشت 1397

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه