logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل پزشکی قانونی مازندران خبر داد

تایید اشتباه عوامل بیمارستانی در مرگ بیمار ساروی

تایید اشتباه عوامل بیمارستانی در مرگ بیمار ساروی
مدیرکل پزشکی قانونی مازندران اشتباه عوامل بیمارستانی در مرگ بیمار ساروی را تایید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، علی عباسی گفت: خانم ۴۴ ساله ساروی در روز ۲۹ فروردین ماه امسال برای انجام جراحی فیوژن ستوان فقرات در بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان ساری بستری شد.

وی افزود: این بانوی ساروی پس از پایان موفقیت آمیز جراحی به دلیل آنچه که تزریق خون اشتباه (نامتجانس با گروه خونی) اعلام شد، جان باخت.

عباسی گفت: علت بروز این اشتباه ناشی از بستری شدن دو بیمار هم نام در یک اتاق بود که با تزریق خون نامتجانس مرگ یکی از این بیماران رقم خورد.

وی با بیان اینکه این اولین مورد تزریق خون اشتباه در مازندران بود، افزود: پرونده مرگ این بیمار از سوی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ساری به کمیسیون پزشکی ارسال می‌ شود تا پس از بررسی، مشخص شود اشتباه در کدام بخش (بخش خون آزمایشگاه، پزشک و یا پرستار) رخ داده است.

مدیرکل پزشکی قانونی مازندران گفت: مدعی العموم پرونده کمیسیون پزشکی را به پزشکی قانونی و یا سازمان نظام پزشکی برای یافتن مقصر اصلی (پزشک، پرستار و یا بخش خون آزمایشگاه) واگذارمی کند.

عباسی با بیان اینکه خطای ناسازگاری گروه‌های خونی ABo عوارض مرگباری دارد و امکان ایجاد آن در تمام دنیا وجود دارد، افزود: آنچه مهم است توجه به اهمیت ترزیق خون و فرآورده‌های آن و استقرار سیستم هموویژولانس برای مدیریت و پایش سلامت خون در بیمارستان‌ ها و مراکز درمانی دولتی و خصوصی است.

وی گفت: عدم رعایت استاندارد‌های انتقال خون توسط پرستاران خطای ترزیق ناشی از تشابه اسمی، عدم بررسی و بررسی دقیق اطلاعات کیسه خون با مشخصات هویتی و بالینی بیمار از جمله خطای‌ های ممکن در انتقال خون است که نیازمند برنامه ریزی مدون و ساختاری در پروسه ترزیق خون است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه