logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

استفاده‌ ی شخصی برخی از مسئولین از خودروهای دولتی در سنندج

استفاده‌ ی شخصی برخی از مسئولین از خودروهای دولتی در سنندج
استفاده شخصی از خودروهای دولتی نمونه ای از بی احترامی به مقررات و قانون است. علی رغم نصّ صریح قانون و تأکید مسئولان مبنی بر عدم استفاده شخصی دستگاههای اجرایی از خودروها و امکانات دولتی، متأسفانه شاهد این گونه بی نظمی ها در سنندج هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از کُردتودی، این روزها شاهد استفاده غیرقانونی و شخصی برخی مدیران و مسئولان ادارات شهرستان های کُردستان خصوصا سنندج از اموال دولتی و بیت المال هستیم .

این موضوع تا حدی پیش رفته و به صورت یک فرهنگ  غلط در آمده است که هرکس مسئول یک نهاد و اداره شد، می تواند به اشکال مختلف در اموال آن تصرف نماید.

استفاده شخصی از خودروهای دولتی نمونه ای از بی احترامی به مقررات و قانون است. علی رغم نصّ صریح قانون و تأکید مسئولان مبنی بر عدم استفاده شخصی دستگاههای اجرایی از خودروها و امکانات دولتی، متأسفانه شاهد این گونه بی نظمی ها در سنندج هستیم.

برخی مسئولین و حتی کارمندان ادارات دولتی ، علی رغم اینکه خودروی شخصی هم دارند ولی عمدتاً بیشتر کارهای شخصی خود را با خودروهای دولتی انجام می دهند که رساندن فرزندانشان به مدارس و خرید از این قبیل است .

درساعات غیر اداری اگر در خوشبینانه ترین حالت بپنداریم که سرنشینان این خودروها در حال انجام ماموریت هستند، اما نمی ‏توان پذیرفت در روزهای تعطیل برخی مدیران و یا کارمندان دستگاهها با استفاده از تعطیلی دستگاه خود و نیز غفلت نهادهای ناظر، با استفاده شخصی از اموال دولتی به مهمانی، دید و بازدید و حتی مسافرت اقدام کنند و کسی نیز آنها را بازخواست نکند.

بعضی از کارکنان ادارات از این وضعیت سوء استفاده می ‏کنند و با خود خواهی اموال دولت را مصادره به مطلوب می‏کنند و از آن بهره برداری شخصی می‏ نمایند، بنابراین باید با کارکنان و معاونین اداراتی که از قانون سوء استفاده کرده و موجب خدشه دارشدن حیثیت دستگاه‏ها را فراهم می‏آورند به شدت برخورد شود.

 
نظر مراجع معظم تقلید درباره استفاده از اموال بیت‌المال برای کارهای شخصی

 

رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالی): استفاده شخصی از اموال بیت‌المال جایز نیست و موجب ضمان است، مگر آنکه استفاده از اموال بیت‌المال با اذن مسوول مربوطه باشد که شرعاً و قانوناً حق اذن دادن داشته باشد.

 حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی: این کار جایز نیست، مگر در مواردى که مقرّرات اجازه مى دهد، یا اینکه با اجازه مسوولینى که در این حیطه، اختیارات قانونى دارند، بوده باشد.

 حضرت آیت الله العظمی سیستانی: تابع مقررات است.

 حضرت آیت الله العظمی وحید خراسانی: در صورتی که تخلف از قانون است، جایز نیست. اما اگر استفاده از آن تا حد خاصی جزء مزایای تعیین شده برای کارمند از ناحیه دولت باشد، مانعی ندارد.

, کُردتودی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, نظر مراجع معظم تقلید درباره استفاده از اموال بیت‌المال برای کارهای شخصی, نظر مراجع معظم تقلید درباره استفاده از اموال بیت‌المال برای کارهای شخصی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه