همزمان با شب میلاد کریم اهل بیت انجام می شود؛
برپایی محفل انس با قرآن کریم در حاشیه نمایشگاه قرآن و عترت اصفهان
رئیس امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان گفت: در حاشیه پانزدهمین دوره نمایشگاه قرآن و عترت با حضور قاریان ممتاز کشوری محفل انس باقرآن کریم برپا می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از صاحب نیوز؛ یحیی قاسمی اظهار کرد: براساس برنامه ریزی انجام شده و اقدامات صورت گرفته امسال اداره کل اوقاف و امور خیریه استان نسبت به سال های گذشته حضور پررنگتری در پانزدهمین دوره نمایشگاه قرآن عترت دارد که این حضور با هدف معرفی برنامه های قرآنی و تعامل با فعالان جامعه قرآنی است که در این راستا نیز برنامه های متنوعی توسط اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان در این نمایشگاه اجرا می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,وی در ادامه افزود: در همین راستا طرح وقف مصحف شریف، ثبت نام طرح ملی تربیت حافظان قرآن کریم، ثبت نام چهل و یکمین دوره مسابقات قرآن کریم، ثبت نام در دوره آموزش حفظ مجازی قرآن کریم، طرح جذب مربیان قرآنی و همچنین جذب خادمان افتخاری برای بقاع متبرکه توسط امور قرآنی اداره کل اوقاف در این نمایشگاه اجرا می شود.
,رئیس امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان ادامه داد: همچنین امسال اداره اوقاف و امور خیریه دو غرفه در این نمایشگاه دارد که در یک غرفه طرح های ذکر شده به همراه مسابقه قرآنی با اهدا جوایز نفیس و ایستگاه همه واقف باشیم با هدف جذب خیرین برای ایجاد وقف های مشارکتی با محوریت قرآن کریم اجرا می شود و در غرفه دیگر نیز کتب ادعیه و مذهبی به ارائه می شود.
,یحیی قاسمی در ادامه خاطر نشان شد: براساس برنامه ریزی های انجام شده امسال به همت اداره امور قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان با حضور قاریان و حافظان ممتاز و برجسته کشوری در شب میلاد کریم اهل بیت امام حسن مجتبی(ع) مصادف با 9 خرداد برابر با 14 ماه مبارک رمضان محفل انس با قرآن کریم در سالن همایش نمایشگاه بین المللی اصفهان و در حاشیه پانزدهمین دوره نمایشگاه قرآن و عترت برپا می شود.
,وی در ادامه یادآور شد: پانزدهمین دوره نمایشگاه قرآن و عترت از 5 خرداد ماه لغایت 11 خرداد ماه در محل نمایشگاه بین المللی اصفهان برپا است و از ساعت 17 الی 23 پذیرای بازدیدکنندگان است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه