logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نبیه بری: من و سید حسن نصرالله یک روح در دو بدن هستیم

نبیه بری: من و سید حسن نصرالله یک روح در دو بدن هستیم
رئیس پارلمان لبنان از اتفاق نظر کاملش با دبیرکل حزب‌الله در اکثر مسائل منطقه‌ای و داخلی و در راس آنها لزوم شتاب در تشکیل کابینه جدید خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت النشرة، نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان در گفتگویی مطبوعاتی دیدار اخیرش با سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان را "بسیار خوب" توصیف کرد و گفت: من و سید حسن نصرالله در بیشتر موضوعاتی که درباره آنها گفتگو کردیم، چه موضوعات منطقه‌ای و چه داخلی و در راس آنها لزوم شتاب در تشکیل کابینه جدید با یکدیگر کاملا توافق داریم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

بری تاکید کرد: اساسا من از بزرگترین مشتاقان و متعهدان به لزوم مبارزه با فساد و عدم سستی در این مساله هستم، به ویژه که ما با خطراتی مواجه هستیم که همه ما را بدون استثنا تهدید می‌کند.

,

رئیس پارلمان لبنان با تاکید بر روابط ریشه‌دار و مستحکم میان جنبش أمل و حزب‌الله گفت:‌ من و سید حسن نصرالله یک روح در دو بدن هستیم.

,

وی افزود: اگر شرایط اقتضا کند، مانع از اینکه تعداد اعضای کابینه به ۳۲ وزیر برسد، نمی‌شوم.

,

بری درباره اینکه آیا جا پای دیگر احزاب سیاسی که تصمیم به جدایی از نمایندگی وزارتخانه‌ها گرفتند، خواهد گذاشت یا خیر، تاکید کرد: نمی‌خواهم از الان خودم را محدود به یک موضعگیری نهایی و قطعی کنم. این مساله برایم اهمیت دارد که بر اساس آنچه شرایط ایجاب می‌کند آزادیم در انتخاب وزراء امل را حفظ کنم، شاید جدا شوم و شاید هم نه.

,

رئیس پارلمان لبنان ادامه داد: من شخصا تا این لحظه نمی‌دانم چه کسی را انتخاب خواهم کرد، مانند همیشه معرفی گزینه‌ام را برای لحظه آخر نشستم با رئیس جمهور پیش از اعلام رسمی تشکیل کابینه خواهم گذاشت.

,

منبع: ایسنا

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه