سخنگوی آبفای استان اصفهان:
سناریویی برای جیرهبندی آب اصفهان نداریم/ کولر های آبی حداقل معادل ۲ نفر آب مصرف می کنند
سخنگوی شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: به محض افزایش دما در اصفهان، کولر های آبی وارد مدار می شوند که حداقل معادل ۲ نفر آب مصرف می کنند که شرایط تامین آب شرب استان سخت تر می شود، اما هنوز سناریویی برای جیره بندی در دستور شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان نیست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ سیداکبر بنی طبا در خصوص افت فشار و قطعی آب اصفهان، اظهار کرد: پیش از کمبود و افت شدید آب روز گذشته اصفهان، موضوع را در رسانه های جمعی اطلاع رسانی کردیم، چرا که میزان آب انتقالی از زاینده رود به تصفیه خانه باباشیخعلی 40 درصد کاهش یافته بود، بنابراین پیش بینی می کردیم که ذخایر منابع آب اصفهان رو به کاهش می رود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,وی افزود: روند مدیریت توزیع آب سد زاینده رود به گونه ای است که بتوانند حداقل آب در سد برای تابستان و شهریور ماه ذخیره شود، بنابراین مدیریتی برای آزاد سازی آب در حال انجام است تا در پایان فصل یا پاییز با مشکل کمبود آب مواجه نشویم.
,سخنگوی شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان با تاکید بر اینکه متاسفانه استان و سرشاخه های زاینده رود با کمبود بارش مواجه است، تصریح کرد: در راستای کمبود 40 درصدی آب تصفیه خانه باباشیخعلی، 10 درصد این کسری از محل منابع داخلی و چاه ها تامین می شود.
,وی افزود: در مجموع 56 شهر و 300 روستا که تحت پوشش طرح آبرسانی اصفهان بزرگ قرار دارند به دلیل محدودیت منابع آب طرح به غیر از تصفیه خانه باباشیخعلی، آب موردنیاز این مناطق نیز از 106 حلقه چاه، آبی برابر با 756 لیتر بر ثانیه تامین می شود، البته این میزان آب کفاف نیاز استان اصفهان را نمی دهد و در مجموع با کمبود 30 درصدی آب در هر شرایطی مواجه هستیم.
,بنی طبا در پاسخ به این سوال که آیا آب اصفهان جیره بندی خواهد شد، اظهار کرد: به محض افزایش دما در اصفهان، کولر های آبی وارد مدار می شوند که حداقل معادل 2 نفر آب مصرف می کنند که شرایط تامین آب شرب استان سخت تر می شود، اما هنوز سناریویی برای جیره بندی در دستور شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان نیست.
,وی تاکید کرد: تلاش می شود چنین موضوعی اتفاق نیفتد اما انچه مسلم است اینکه مردم برای دسترسی پایدار به آب شرب باید حداقل 30 درصد در مصرف خود صرفه جویی کنند.
,وی ابراز کرد: در صورتی که روند کم آبی ادامه یابد تصمیمات جدیدی در خصوص مدیریت آب اصفهان اتخاذ خواهد شد، اما اکنون تصمیم برای جیره بندی در محاسبات وزارت نیرو وجود ندارد.
,سخنگوی شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان در پاسخ به این سوال که احتمال دارد آب انتقالی به تصفیه خانه بابا شیخعلی به کمتر از میزان فعلی برسد یا خیر، اظهار کرد: این حداقل میزان آب بوده و احتمال افزایش وجود دارد چرا که تغییرات کم یا زیاد آب تابع برداشت های آب در حوضه بالادست است.
,انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه