فردین معصومی:

هدف ما ثبت جهانی شدن کشتی گیله مردی است/ مدیون کشتی گیله مردی هستم

هدف ما ثبت جهانی شدن کشتی گیله مردی است/ مدیون کشتی گیله مردی هستم
رییس انجمن کشتی گیله مردی با بیان اینکه تمام تلاش ما این است که بتوانیم این رشته را ثبت جهانی کنیم، گفت: در این چندین سال برای کشتی گیله مردی قدمی برداشته نشده است و یک روز در اختیار تربیت بدنی و یک روز در اختیار هیأت بومی _ محلی بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فردین معصومی در گفت و گو با خبرنگار 8دی با اشاره به فعالیت هایش در کشتی گیله مردی، اظهار کرد: چند سال در کشتی گیله مردی حضور فعال داشتم و کشتی می گرفتم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فردین معصومی در گفت و گو با خبرنگار 8دی با اشاره به فعالیت هایش در کشتی گیله مردی، اظهار کرد: چند سال در کشتی گیله مردی حضور فعال داشتم و کشتی می گرفتم., 8دی ,

وی با اشاره به اینکه همیشه و همه جا می گویم مدیون کشتی گیله مردی هستم، تصریح کرد: پس از کشتی گیله مردی به کشتی آزاد روی آوردم و حضور در مسابقات مختلف کشتی آزاد را شروع کردم.

,

رییس انجمن کشتی گیله مردی با تأکید براینکه یکی دوسالی هست که کشتی گیله مردی را به شکل یک انجمن درآوردیم و کارهایش را به شکل زیربنایی در استان انجام داده ایم و قدم های خوبی برای کشتی گیله مردی بر خواهیم داشت.

,

 

,

, ,

 

,

معصومی بیان کرد: اگر پیشکسوتان با ما هماهنگ باشند و کمک کنند ان شاالله روز های خوبی در انتظار این رشته خواهد بود.

,

وی بیان کرد: هدف اصلی ما ثبت جهانی شدن کشتی گیله مردی است زیرا این ورزش از سنت های استان ما است و جایگاه خاصی دارد و تمام تلاش ما این است که بتوانیم این رشته را ثبت جهانی کنیم.

,

رییس انجمن کشتی گیله مردی با بیان اینکه کار خیلی سخت است زیرا قانون نا نوشته ای است، افزود: در این چندین سال برای کشتی گیله مردی قدمی برداشته نشده است و یک روز در اختیار تربیت بدنی و یک روز در اختیار هیأت بومی _ محلی بوده است.

,

وی با تأکید بر اینکه امیدواریم قدمی مثمرثمر برای این رشته برداریم، اظهار کرد: مسئولان هم کمک کنند تا ما هم بتوانیم به این ورزش و سنت استان خدمت کنیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه