به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ ضریح ساخته شده امامزاده محمد عابد(ع) مشهد میقان اراک در شب میلاد امام حسن مجتبی(ع) به صحن و سرای این آستان مقدس منتقل میشود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,ضریح جدید این آستان مقدس با چهار تُن وزن، در ابعاد ۳* ۴ با ارتفاع سه متر در مدت سه سال توسط استاد «امیرمنصور احمدی» ساخته و توسط نقوش استاد «داود برجی» از جمله هنرمندان صنایع دستی استان مرکزی آراسته شده است.
هنرهای به کار رفته در این ضریح را میناکاری، فلز کاری، آثار چوبی و طراحی سنتی در بر گرفته که به صورتی هنرمندانه به کار گرفته شده و با آیه هایی از سوره مبارکه نور و آیه الکرسی نورانی شده است.
انتهای پیام/
ضریح جدید این آستان مقدس با چهار تُن وزن، در ابعاد ۳* ۴ با ارتفاع سه متر در مدت سه سال توسط استاد «امیرمنصور احمدی» ساخته و توسط نقوش استاد «داود برجی» از جمله هنرمندان صنایع دستی استان مرکزی آراسته شده است.
,هنرهای به کار رفته در این ضریح را میناکاری، فلز کاری، آثار چوبی و طراحی سنتی در بر گرفته که به صورتی هنرمندانه به کار گرفته شده و با آیه هایی از سوره مبارکه نور و آیه الکرسی نورانی شده است.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه