سفر وزیر کار به ژنو برای شرکت در کنفرانس سازمان بین المللی کار

سفر وزیر کار به ژنو برای شرکت در کنفرانس سازمان بین المللی کار
وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی به منظور شرکت در صد و هفتمین کنفرانس بین المللی کار و ملاقات با وزرای کار شش کشور ، از چهاردهم تا هفدهم خرداد سال جاری به ژنو می رود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ملاقات با وزرای کار کشورهای آفریقای جنوبی،  قزاقستان، بلغارستان، فنلاند، ایرلند و کرواسی از برنامه های پیش بینی شده برای علی ربیعی در این سفر است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

براساس این گزارش، ملاقات با دبیرکل کنفدراسیون بین المللی اتحادیه های کارگری ، سخنرانی در مجمع عمومی ، حضور در اجلاس وزرای کار آسیا و اقیانوسیه  و اجلاس وزرای کار جنبش عدم تعهد ، ملاقات با مدیرکل سازمان بین المللی کار و حضور در نشست عالی جهان کار از دیگر برنامه های وزیر تعاون ، کار ورفاه اجتماعی در این سفر است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه