مراسم عزاداری به مناسبت فرارسیدن لیالی قدر و سالگرد ارتحال امام (ره) در بهارستان برگزار شد

مراسم عزاداری به مناسبت فرارسیدن لیالی قدر و سالگرد ارتحال امام (ره) در بهارستان برگزار شد
مراسم عزاداری به مناسبت فرارسیدن لیالی قدر و سالگرد ارتحال امام راحل (ره) با حضور مسئولان شهرستانی در شهرستان بهارستان برگزار گردید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بهارستانه، مراسم عزاداری به مناسبت فرارسیدن لیالی قدر، ایام ضربت خوردن و شهادت حضرت علی (ع) و همچنین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) با حضور حجت الاسلام والمسلمین بغدادی جانشین امام جمعه بخش گلستان، سلیمانی‌جوان معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان بهارستان و رئیس مرکز بهداشت، دکتر جعفرآبادی معاون درمان، درستکار مسئول امور عمومی و جمعی دیگر از پرسنل و مسئولان شبکه بهداشت و درمان شهرستان در سالن اجتماعات شبکه برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  بهارستانه,

بنابر این گزارش در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین بغدادی در رابطه با ماه مبارک رمضان، قرآن کریم و چگونگی ارتباط با خدا، معرفت شناسی و خودشناسی برای حاضرین در مراسم سخنرانی کرد و نکات مهمی را در خصوص این مطالب ذکر نمود.

,

وی در ادامه با اشاره به شخصیت نورانی امام راحل، بیان داشت: ویژگی‌های شخصیتی معمار کبیر انقلاب نظیر ایمان، صبر، استقامت و شجاعت در آن دوره سبب پیروزی انقلاب اسلامی ایران شد و جوانان ما امروز می بایست از این شخصیت بزرگ الگوبرداری کنند.

,

جانشین امام جمعه بخش گلستان در بخش دیگری از سخنان خود اشاراتی به وصیت نامه الهی و سیاسی امام خمینی (ره) کرد و نکاتی را در این خصوص بیان کرد.

,

گفتنی است؛ در پایان این مراسم به سئوالات حاضرین در جلسه پیرامون موضوعات برگزاری این مراسم پاسخ داده شد و در ادامه آن نماز جماعت ظهر به امامت حجت الاسلام و المسلمین بغدادی در نمازخانه شبکه بهداشت و درمان بهارستان و با حضور پرسنل برگزار گردید.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه