logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

آیت‌الله سلیمانی:

دشمن با محاصره اقتصادی سر جنگ با ما را دارد

دشمن با محاصره اقتصادی سر جنگ با ما را دارد
رئیس حوزه علمیه امام صادق (ع) کوتنا قائم‌شهر با اشاره به اینکه امروز دشمن با محاصره اقتصادی سر جنگ با ما را دارد، گفت: اولین روزی که علیه ملت ایران تحریم و محاصره اقتصادی انجام شد امام خمینی(ره) خطاب به دشمن گفت، ما را از تحریم نترسانید چون ما فرزند رمضان هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، آیت الله محمد سلیمانی صبح امروز در مراسم سالگرد ارتحال امام (ره) و قیام 15 خرداد در مصلی نماز جمعه سیمرغ، اظهار کرد: امام خمینی (ره) ما را از ذلت به عزت رساند.

وی افزود: این مراسم یادبود تنها برای حضرت امام (ره) نیست و یاران امامی که با قطره قطره خون خود انقلاب را به وجود آوردند و هشت سال دفاع مقدس را پیش بردند و امروز هم عزیزان ما در مقابل استکبار جهانی ایستاده و حرم و حریم را حفظ کرده‌اند.

رئیس حوزه علمیه امام صادق (ع) کوتنا قائم‌شهر با اشاره به اینکه انقلاب ما نشات گرفته از انقلاب پیامبر اکرم (ص) است و چند شاخصه پیامبر (ص) در حضرت امام (ره) هم وجود داشت، تصریح کرد: حضرت محمد (ص) کار بسیار سخت و سنگینی را آغاز کرد چرا که باید با اعتقاد مردم مبارزه می‌کرد.

وی ادامه داد: پیامبر (ص) در برابر هجمه و حمله دشمنان پیروزمندانه خارج شد و وجود مقدس آن حضرتدر برابر انعکاس مشرکین قرار گرفت.

سلیمانی با بیان اینکه حضرت امام (ره) مثل پیامبر (ص) حکومت اسلامی تشکیل داد، تاکید کرد: امام راحل دفاع مقدس را به پیش برد و کوتاه نیامد.

وی افزود: امروز خلف صالح امام (ره) در حال ادامه دادن همان مسیر حضرت امام (ره) است.

رئیس حوزه علمیه امام صادق (ع) کوتنا قائم‌شهر با اشاره به اینکه امروز دشمن با محاصره اقتصادی سر جنگ با ما را دارد، تاکید کرد: اولین روزی که علیه ملت ایران تحریم و محاصره اقتصادی انجام شد امام خمینی(ره) خطاب به دشمن گفت، ما را از تحریم نترسانید چون ما فرزند رمضان هستیم.

سلیمانی در پایان گفت: مقام معظم رهبری در مزار حضرت امام (ره) سخنان مشروحی داشتند و به مواضع حساسی اشاره فرمودند که باید به آن توجه کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه