شهردار باغستان:
شهرداری باغستان سالنی برای برگزاری همایش و جلسات ندارد/اداره راه مشکلات فنی پل بادامک را برطرف کند
شهردار باغستان گفت: علیرغم این که شهرداری باغستان ۱۳ سال قبل شکل گرفته است متاسفانه امروز شاهد هستیم که از داشتن حتی یک سالن اجتماعات برای برقراری همایش های اداری محروم است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری راه مبین ؛ حسن رنجبر شهردار باغستان شهریار در مصاحبه با راه مبین، ضمن اشاره به معضلات و کمبودهای شهری گفت: علیرغم این که شهرداری باغستان ۱۳ سال قبل شکل گرفته است متاسفانه امروز شاهد هستیم که از داشتن حتی یک سالن اجتماعات برای برقراری همایش های اداری محروم است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری راه مبین, پایگاه خبری راه مبین, پایگاه خبری راه مبین,شهردار باغستان افزود: ورودی باغستان به شهریار تا جاده بهار به طول ۱۴ کیلومتر دارای دو مدیریت از ناحیه شهرداری و اداره راه است. بخش هایی که در حوزه شهرداری بوده فعالیت های عمرانی را آغاز کرده ولی محدوده ای که تحت مدیریت اداره راه و شهرسازی است، به حال خود رها شده است.
,وی افزود: اگر بخش های پراکنده و محورهای مواصلاتی باغستان به هم متصل شوند، محور ۱۴ کیلومتری شهریار تا بهار، سعیدآباد و خادم آباد می توانند فرصت بزرگ اقتصادی را برای باغستان به همراه داشته باشد و این مهم نگاهی فرامحلی و فرامنطقه ای برای سرمایه گذاری را می طلبد.
,دکتر رنجبر با بیان اینکه با اعتبارات شهرداری نمی توان کارهای بزرگ شهرستانی را انجام داد افزود: باید با همت و کمک دیگر مسئولان مشکلات باقی مانده عمرانی راه مرتفع نماییم.
,شهردار باغستان گفت: امسال دو کنارگذر شرقی و غربی سعیدآباد را در طرح ها در نظر گرفته ایم که پیمانکار آن مشخص و کارگاه در حال راه اندازی است و کار ساخت آن ها به زودی آغاز می شود.
,وی خواستار رفع مشکلات و نواقص فنی پل بادامک توسط اداره راه و تکمیل اتوبان امام حسین شد و افزود: جاده نصیرآباد(کمربندی شهید باکری) را نیز در حال احداث داریم که امیدواریم با کمک مسئولان این محور ساخته و نصیرآباد از بن بست خارج شود.
,وی ضمن انتقاد از دستگاه های خدمات رسان مانند آب و برق به لحاظ دادن انشعاب بدون استعلام از شهرداری افزود: متاسفانه گاهی شاهد ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی هستیم و دستگاه های خدمات رسان بدون استعلام از شهرداری به این واحدها خدمات می دهند. ساخت و سازهای غیرمجاز بحث فرا شهرداری است و همه ادارات باید در این زمینه ورود پیدا کنند.
,وی انجام حفاری توسط پیمانکاران ادارات خدمات رسان نظیر آب و فاضلاب را از معضلات شهر باغستان دانست و افزود: معمولا پیمانکاران دستگاه های خدمات رسان به تعهدات خود به طور کامل عمل نمی کنند و با رها کردن نخاله های حفاری باعث ناهماهنگی شهری و نارضایتی مردم می شوند و متاسفانه نخاله های ناشی از حفاری ها نیز توسط پیمانکاران در حریم شهر تخلیه می شود که این مشکلات و معضلات باید بین دستگاه ها حل و فصل شود.
,شهردار باغستان انعکاس نیازهای جامعه به مسئولان را از کارکردهای مهم رسانه ها دانست و افزود: رسانه ها نگاه تیزبین مردم بوده و می توانند مشکلات را به سطوح مختلف مدیریتی انعکاس دهند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه