عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس :
استفاده از فعالان فتنه در مناصب مهم وزیر علوم را پای میز استیضاح کشاند/در استیضاح بحث بورسیه ها مطرح نبود
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بیان داشت : استیضاح وزیر علوم به خاطر استفاده از فعالان فتنه 88 در مناصب مهم در وزارتخانه و انتصاب ایشان در پست های حساس دانشگاه بود ،اصلا بحث بورسیه ها مطرح نبود، این استیضاح هیچ ارتباطی به بورسیه ها نداشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از صبح توس،از مشهد، غلامعلی حدادعادل عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در جمع اعضای جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در مسجد المهدی(عج) مشهد با اشاره به بیانات رهبری اظهار کرد: طبق توجه مقام معظم رهبری نیز توجه به فرهنگ از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, صبح توس, از مشهد،,وی افزود: برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی باید سبک زندگی اسلامی را پیشه کرد، قطعا با استفاده از الگوی غربی نمی توان به اقتصاد مقاومتی رسید.
,حداد عادل ادامه داد: حمایت از جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و بی تفاوتی نسبت به کشتار کودکان بی گناه حاصل سبک زندگی غربی است و الگو گرفتن از چنین سبک زندگی بیراهه رفتن است .
,رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس عنوان کرد: در شعار امسال دو گروه مخاطب داریم ،یک گروه عموم مردمند که مخاطبان عزم ملیند و گروهی دیگر که مخاطب مدیریت اقتصادی هستند مسئولانند؛عزم ملی توجه به سبک زندگی و اقتصاد مقومتی برای پیشرفت هرچه بیشتر کشور است و مدیرت جهادی اداره درست امور و مدیریت صرف هزینه های مالیست.
,وی تصریح کرد: متاسفانه در کشور ما اسراف بسیاری صورت می گیرد در حالی که در دیگر کشورها از الگوی مصرفی درستی استفاده می شود .ما در مدیریت مصرف ضعیف عمل می کنیم.
,حداد عادل بیان داشت: ما در مدیریت جهادی الگویی چون شهید رجایی داریم ،امروز مسئولان با چنین رویکردی باید از افزایش هزینه های بیجا جلوگیری کنند و با افزایش ساعات کاری عملکردی جهادی داشته باشند.
,عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ادامه داد: در شرایط فعلی کشور نیاز به برقراری آرامش داریم و برای رسیدن به چنین آرامش و ثباتی در کشور رعایت اعتدال و پرهیز از افراط و تفریط ضروری است و این مسئله را به رئیس جمهور گفته ایم که با توجه به شعار اعتدال ایشان آرامش و ثبات نیز در جامعه باید برقرار باشد.
,وی عنوان کرد: بی توجهی به مسائل و ارزشهای فرهنگی و همچنین مسائل سیاسی آرامش جامعه را تهدید خواهد کرد، قطعا اگر بخواهیم آرامش فرهنگی داشته باشیم استفاده ازاینترنت و ماهواره و شبکه های اجتماعی باید کنترل شده باشد.
,حداد عادل با اشاره به استیضاح وزیر علوم بیان داشت: استیضاح وزیر علوم به خاطر استفاده از فعالان فتنه ۸۸ در مناصب مهم در وزارتخانه و انتصاب ایشان در پست های حساس دانشگاه بود ،اصلا بحث بورسیه ها مطرح نبود، این استیضاح هیچ ارتباطی به بورسیه ها نداشت.
,عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس همچنین در رابطه با مذاکرات هسته ای چنین اظهار کرد: در جریان مذاکرات هسته ای آمریکا به دنبال بهانه جویی و نقض توافقات است ، داشتن یا نداشتن صداقت و حسن نیت در روند مذاکره آشکار شد.
,وی افزود: هرگز به آمریکا اجازه نخواهیم داد که در جریان مذاکرات هسته ای برخوردی قیم مآبانه با ایران داشته باشد و دراین صورت حاضر به ادامه مذاکرات نخواهیم بود.
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه