logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

فرمانده انتظامی شرق استان تهران:

روز قدس فرصتی برای دفاع از مردم مظلوم فلسطین است

روز قدس فرصتی برای دفاع از مردم مظلوم فلسطین است
فرمانده انتظامی شرق استان تهران گفت: روز قدس فرصتی برای دفاع از مردم مظلوم فلسطین و دفاع از ارزش های والای انسانی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از قرچک آنلاین; عبدالرضا ناظری فرمانده انتظامی شرق استان تهران سخنران مراسم روز جهانی قدس در قرچک اظهار داشت: امسال نیز ملت انقلابی و روزه‌دار ایران اسلامی با حضور پرشور و گسترده در راهپیمایی روز جهانی قدس ، هم‌صدا و همدل با سایر مسلمانان جهان خروشیده و آزادی قدس شریف را فریاد زدند.
وی با اشاره به اهمیت و جایگاه روز جهانی قدس گفت: روز جهانی قدس روز مطالبه حقوق پایمال شده میلیون‌ها انسان آزاده و مسلمان در سرزمین‌های اشغالی فلسطین از چنگال دژخیمان صهیونیست و روز فریاد آزادی سرزمین‌های اشغالی و قدس شریف است که به ابتکار امام راحل(ره) و رهنمودهای راهگشای مقام معظم رهبری, به نماد بزرگ اعلام انزجار و خشم جهان اسلام و مسلمین از نظام ظالمانه کفر و استکبار جهانی تبدیل شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قرچک آنلاین,
,


ناظری افزود: امروز دیگر قدس یک مسئله بطور صرف عربی یا حتی اسلامی نیست بلکه به فرموده مقام معظم رهبری مسئله‌ای جهانی، بین‌المللی و حقوق بشری است که مردم مظلوم آن تنها به جرم آزادگی و حریت مورد ضربه‌های مهلک و جنون‌آمیز خشونت و ترور جوخه‌های وحشت صهیونیست‌های غاصب قرار می‌گیرند.
وی با اشاره به اهمیت روز جهانی قدس امسال گفت: روز جهانی قدس امسال در حالی انجام می گیرد که وجدان‌های آگاه و دیدگان هوشیار، شاهد یکی از فجیع ترین نسل کشی ها و قتل وغارت های دژخیمان صهیونیست در طول تاریخ حیات منحوس خود است.
فرمانده انتظامی شرق استان تهران تاکید کرد: این کشتار، کشتاری بی رحمانه و بی شرمانه علیه مردم بی پناه و مظلوم فلسطین که نشان از ترس و درماندگی و استیصال صهیونیسم در مقابل مقاومت اسلامی و شجاعت مثال زدنی مردم بی دفاع و بی پناه غزه است.
وی با بیان اینکه راهپیمایی روز قدس یک تکلیف شرعی، عقیدتی، اخلاقی و سیاسی است تصریح کرد: بر ایران اسلامی که مهد اسلام و تشیع است، بیش از همه کشورها واجب است که ملت حمایت خود را از مسلمانان مظلوم اعلام کند.

, ,
,
,
,
,


ناظری تصریح کرد: حضور ملت ایران و مسلمانان جهان در راهپیمایی روز قدس، تجدید بیعت با آرمان مقدس حضرت امام خمینی(ره) و لبیک گویی به رهبر معظم انقلاب اسلامی، شکوه و عظمت مسلمین در مقابل استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی می شود.
وی در پایان گفت: روز قدس فرصتی برای دفاع از مردم مظلوم فلسطین و دفاع از ارزش های والای انسانی است و حضور گسترده مردم ایران اسلامی و مسلمانان جهان در راهپیمایی روز قدس علاوه بر نمایشی از وحدت مسلمانان، اعلام حمایت عملی از انسانیت و حقوق مردم مظلوم فلسطین در شرایط بحرانی است چراکه مسلمانان جهان در روز قدس با راهپیمایی گسترده و پر صلابت راه را به نسل آینده نشان می دهند.

, ,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه