مشاور وزیر جهادکشاورزی:

رشد ۸۰ درصدی تولید کلزا در کشور/ گلستان ۳۰ درصد تولید کلزای کشور را در اختیار دارد

رشد ۸۰ درصدی تولید کلزا در کشور/ گلستان ۳۰ درصد تولید کلزای کشور را در اختیار دارد
مجری طرح دانه های روغنی کشور با بیان این مطلب که استان گلستان امسال بیش از ۳۰ درصد کلزا کشور را تولید کرده است، گفت: انشاالله تولید کلزا در کشور به ۳۰۰ هزار تن خواهد رسید که بیش از ۸۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش خواهد داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ "علیرضا مهاجر" مشاور وزیر جهاد کشاورزی و مجری طرح دانه های روغنی کشور در حاشیه بازدید از برداشت کلزا در منطقه کلاله استان گلستان گفت: بیش از ۱۰۰ هزار تن کلزا تاکنون در استان گلستان برداشت شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین,

وی در پاسخ به این سوال که سهم استان گلستان در تولید کلزای کشور افزود: استان گلستان امسال بیش از ۳۰ درصد کلزا کشور را تولید کرده است.

,

"مهاجر" در خصوص میزان پرداخت پول کشاورزان تصریح کرد: ٥٠ درصد پول کلزاکاران تاکنون پرداخت شده و بقیه پول کشاورزان انشاالله پرداخت خواهد شد.

,

مجری طرح دانه های روغنی کشور خاطر نشان کرد: امسال انشاالله تولید کلزا در کشور به ۳۰۰ هزار تن خواهد رسید که بیش از ۸۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش خواهد داشت.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه