logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

۳ شب خاص که امیر‌ المومنین تا صبح بیدار می‌ماندند

۳ شب خاص که امیر‌ المومنین تا صبح بیدار می‌ماندند
یکی از مبلغان مذهبی حوزه و دانشگاه احیای شب عید فطر را یکی از آداب پر فضیلت این مناسبت مهم مسلمین جهان دانست و به اهمیت این روز مبارک پرداخت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام احمد پناهیان در گفت وگو با جام جم آنلاین، با اشاره به عید سعید فطر و اهمیت این مناسبت بعنوان یکی از مهمترین اعیاد مسلمانان جهان گفت: یکی از دلایل اهمیت عید فطر این است که به میزان تعداد نفراتی که در کل ماه رمضان از جهنم نجات پیدا می کنند به همین مقدار فقط در شب عید فطر نجات پیدا می کنند. یعنی شب عید فطر با کل شب های ماه مبارک رمضان حتی شب قدر برابری می کند. امیر المومنین علی (ع) سه شب خاص را حتما تا صبح بیدار می ماندند که یکی از شب ها شب عید فطر است که در کنار شب های 23 ماه رمضان و نیمه شعبان شب زنده داری می کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در خصوص دستوراتی که در فضیلت و برگزاری هر چه بهتر عید فطر به ما رسیده است، افزود: امام رضا(ع)، ذکر دعا و صلوات و تلاوت آیاتی از قرآن کریم را بسیار به مسلمین در این روز توصیه می فرمایند. از طرفی از رسول مکرم اسلام(ص) نقل است که روز عید ملائکه سر کوچه ها می ایستند و به خطاب به مردم ندا می دهند که همگان بروند سمت خدای متعال که خداوند عطای زیادی در این روز می کند و در واقع گناهان بزرگ را مورد بخشش قرار می دهد. پس عید فطر روز استغفار و روز توجه ویژه به خالق هستی است.

,

این کارشناس مذهبی پوشیدن لباس سفید و عطر زدن و غسل کردن مومن را جز آداب سفارش شده ائمه اطهار در این روز عنوان کرد .

,

پناهیان در پایان گفت: برگزاری شکوهمند نماز روز عید فطر جز بزرگترین اجتماعات مسلمین و مانور قدرت جهان اسلام است و از مناسک این عید مبارک محسوب می شود. اقامه این نماز در صفوف به هم فشرده اقشار مختلف مسلمانان از این جهت حایز اهمیت است که اقتدار و وحدت مومنان را پس از یک ماه بندگی و میهمانی خدا در ماه مبارک رمضان بر جهانیان آشکار می سازد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه