logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مدیرکل امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری خبر داد؛

تک‌برگ شدن سند زمین‌های کشاورزان در شهرستان فارسان

تک‌برگ شدن سند زمین‌های کشاورزان در شهرستان فارسان
مدیرکل امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: شهرستان فارسان به‌عنوان دومین شهر استان است که اجرای پروژه کاداستر یا حدنگاری اراضی کشاورزی در دست اجرا است و در این پروژه کشاورزان صاحب کارت هوشمند و در پایان کار، صاحب اسناد تک‌برگی خواهند شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز، شهرام جزایری، مدیرکل امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در سفر به شهرستان فارسان گفت: جلسه کارگروه ماده هشت، مصوب هیئت‌وزیران را در شهرستان فارسان داشته‌ایم به دلیل گستردگی حریم شهر به صورت موقت با تشکیل کارگروهی در شهرستان فارسان به ریاست فرماندار و عضو جهاد کشاورزی، محیط‌زیست و مسکن و شهرسازی و بقیه اعضای کارگروه زمین‌های که مستعد تولید محصولات کشاورزی هستند و قابلیت برداشت موقت رادارند توسط کارگروه شهرستان شناسایی شود و در هر پلاک و در هر شهری این زمین‌ها نقشه‌برداری می‌شود و به کارگروه استان معرفی می‌شود درقالب مزایده و قراردادهای موقت به‌منظور استمرار تولیدات کشاورزی به افراد واجد شرایط به‌صورت یک قرارداد بهره‌برداری نه واگذاری در اختیار این افراد خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: این دو پروژه مهم کاداستر اراضی کشاورزی یا حدنگاری مصوب سال 93 مجلس شورای اسلامی مبنی بر اینکه بتوانیم برای اسناد کشاورزی که قبلاً به‌صورت نسق زراعی بوده اسناد تک‌برگی به نام کشاورزان صادر شود اطلاعاتی مکانی و توصیفی کل اراضی کشاورزان شهرستان برداشت شود بالغ‌بر یک میلیارد تومان از اعتبارات ملی در شهرستان فارسان در نظر گرفته‌شده است.

جزایری در ادامه گفت: به‌عنوان دومین شهر استان است که اجرای پروژه حدنگاری اراضی کشاورزی در دست اجرا است و در این پروژه کشاورزان صاحب کارت هوشمند و انشالله در پایان کار صاحب اسناد تک‌برگی به‌صورت مفروض و گاها به‌صورت مشایی قرار خواهد گرفت.

وی اظهار داشت: همچنین پروژه رفع تداخلات در شهرستان فارسان را داریم که اختلافات ملکی که از قدیم بین منابع طبیعی و مردم و کشاورزان وجود داشت توسط کارگروه‌های استانی و شهرستانی با تشکیل این کارگروه‌ها رصد می‌شود و چنانچه اشتباهاتی در بحث زمین‌های کشاورزی که در اختیار منابع طبیعی قرارگرفته و هم‌اکنون سند آن‌ها به نام منابع طبیعی هست شناسایی می‌شود مطالعات انجام می‌شود که اسناد اصلاح شود و نهایت سهم کشاورز که براساس قانون اصلاحات اراضی در اختیارش قرارگرفته اگر کم یا زیادی در سهم بوده اصلاح می‌شود و سهم اراضی ملی و دولتی نیز مشخص می‌شود.

مدیرکل امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: در قانون رفع تداخلات بین سه دسته از راضی تفکیک مالکیتی انجام می‌شود اراضی دولتی مثل اراضی بایر و مواد، اراضی شخصی که مستثنیات و اشخاص می‌باشد و ارضی ملی که در اختیار منابع طبیعی می‌باشد.

وی در پایان گفت: این پروژه هم در شهرستان فارسان توسط مشاور شروع‌شده که حدوداً 500 میلیون تومان اعتبار برای پروژه رفع تداخلات در نظر گرفته‌شده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه