logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  2. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  3. گسست میان ادعا و واقعیت
  4. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  5. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  6. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  7. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  8. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  9. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  10. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  11. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  12. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  13. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  14. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  15. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  16. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  17. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  18. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  19. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  20. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!

استاندار مازندران:

نخستین نیروگاه زباله‌سوز مازندران به زودی افتتاح می‌شود

نخستین نیروگاه زباله‌سوز مازندران به زودی افتتاح می‌شود
استاندار مازندران گفت: با توجه به این که همه تجهیزات نیروگاه زباله سوز نوشهر فراهم شده است؛ بزودی شاهد بهره برداری از اولین نیروگاه تولید برق از زباله در استان خواهیم بود. ‎
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، محمد اسلامی پیش از ظهر امروز در حاشیه بازدید از چند پروژه در نوشهر در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به این که امیدواریم با پیگیری های مستمر شاهد بهره برداری از تعدادی پروژه مهم در غرب استان باشیم، گفت: انرژی در اولویت ماست. امسال با کمبود انرژی برق مواجه هستیم و باید تابستان را با صرفه جویی جدی سپری کنیم و در پیک مصرف از ساعت 12 لغایت 16 همه باید مصرف بهینه برق را رعایت و مدیریت کنند.

وی با اشاره به این که پروژه نیروگاهی 460 مگاواتی پیشرفت خوبی داشته و ان شاء الله در یکی دو هفته آینده بصورت آزمایشی راه اندازی خواهد شد و در ادامه نیز در مدار قرار خواهد گرفت، بیان داشت: از سرمایه گذار این پروژه خواستیم تا در کنار این نیروگاه، پروژه 500 مگاواتی جدیدی را هم توسعه دهد که باید پیگیری های آن انجام شود.

استاندار مازندران از نیروگاه زباله سوز نوشهر بعنوان محور دوم که مجددا مورد بازدید قرار گرفت یاد کرد و گفت: با توجه به این که همه تجهیزات این پروژه فراهم شده است؛ امیدواریم شاهد بهره برداری از اولین نیروگاه تولید برق از زباله در استان باشیم.

اسلامی از کنارگذرها و کمربندی ها به عنوان سومین محور در سفر به غرب استان اشاره کرد که مورد بازدید قرار گرفت و افزود: موانع این پروژه ها در راستای گره گشایی از ترافیک رفع شد و از برخی پروژه های بیمارستانی نیز در این سفر بازدید شد.

استاندار مازندران همچنین در بازدید از روند رفع موانع پروازی فرودگاه رامسر با اشاره به این که برای ما عملیاتی ماندن فرودگاه رامسر و رعایت استانداردها و ضوابط ایمنی پرواز یک اصل است، گفت: بدلیل ملاحظاتی که شرکت فرودگاه ها و سازمان هواپیمایی کشوری داشتند، ترجیح دادند موانع حداقلی و نادر را هم رفع نمایند و با رفع موانع؛ باند جدید فرودگاه نیز با ظرفیت بالاتری درمدار قرار بگیرد.

وی با اشاره به این که فرودگاه؛ شریان حیاتی کسب و کار، بویژه گردشگری رامسر است، اظهار داشت: این بازدید نیز در راستای رفع همین موانع و آخرین وضعیت کار بوده تا هرچه سریع تر فرودگاه رامسر عملیاتی شود.

اسلامی با بیان این که باغ 33 هکتاری باید احیا شود تا گردشگر از آن استفاده نماید، گفت: با سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور تفاهم نموده ایم تا برای باغ ۳۳ هکتاری با یک نقشه که درضوابط ثبت جهانی باشد از آن بهره برداری کنیم و مرکز فرهنگی هنری که بصورت نیمه کاره می باشد، مکمل گردشکری و تفریحی قرار می گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه