logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

احیاء و نوسازی بافت های فرسوده روستاهای بخش کهریزک

احیاء و نوسازی بافت های فرسوده روستاهای بخش کهریزک
یکی از خطرات مهم در حوزه بافت های فرسوده، عدم استحکام بنا در مواقع زلزله است که متاسفانه خسارت جانی و مالی را وارد خواهد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی باقرشهرنیوز؛ صبح امروز جلسه احیاء و نوسازی بافت های فرسوده روستاهای بخش کهریزک، با حضور حسین توکلی کِجانی، بخشدار کهریزک، نخعی، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان ری، روسای شوراهای اسلامی بخش و روستا و دهیاران در سالن جلسات بخشداری کهریزک برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, باقرشهرنیوز,

در این جلسه بخشدار کهریزک ضمن تبریک عید سعید فطر و فرارسیدن ماه شوال، نوسازی بافت های فرسوده را بسیار حائز اهمیت برشمرد و افزود: یکی از خطرات مهم در حوزه بافت های فرسوده، عدم استحکام بنا در مواقع زلزله است که متاسفانه خسارت جانی و مالی را وارد خواهد کرد.

,

بخشدار کهریزک اظهار داشت: با برنامه ریزی های انجام شده توسط دولت تدبیر و امید و اعطای تسهیلات در حوزه احیاء و نوسازی بافت های فرسوده روستایی و  تاکیدات استاندار تهران و همچنین معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری، بایستی مدیران و مسئولین به کمک مالکان بافت های فرسوده بیایند و با همکاری مردم و مسئولین شاهد نوسازی بافت های فرسوده و همچنین استحکام ساختمان های روستایی در بخش کهریزک باشیم تا خسارات ناشی از بلایای طبیعی همچون زلزله به حداقل برسد.

,

در ادامه جلسه حاضرین در خصوص نوسازی بافت های فرسوده بحث و تبادل نظر نمودند و طی آن در زمینه اطلاع رسانی اعطای تسهیلات نوسازی و در نظر گرفتن امتیازات نوسازی برای ساکنین روستایی در بخش کهریزک تصمیماتی اتخاذ گردید.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه