logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

وزیر ورزش و جوانان به کشور بازگشت

وزیر ورزش و جوانان به کشور بازگشت
حضور محمدرضا داورزنی، عبدالحمید احمدی (معاونان وزیر ورزش و جوانان) و همچنین سایر مدیران این وزارت ورزش و جوانان منتفی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان پس از پرداخت پاداش پیروزی ملی پوشان دوشنبه شب به تهران بازگشت. وزیر ورزش و جوانان با حضور در محل کمپ تیم ملی ایران، پاداش پیروزی آنان مقابل مراکش در نخستین بازی خود در جام جهانی روسیه را، به آنها پرداخت کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مسعود سلطانی‌فر , , مراکش ,

, ,

پیش از این شنیده شده بود با بازگشت مسعود سلطانی‌فر قرار است محمد رضا داورزنی و عبدالحمید احمدی دو معاون وزیر ورزش و جوانان به عنوان نمایندگان وزرات ورزش راهی روسیه شوند تا بازی ایران مقابل اسپانیا و پرتغال را از نزدیک تماشا کنند، اما یک منبع آگاه  در وزرات ورزش و جوانان گفت: برنامه ای برای اعزام معاونان و مدیران وزرات ورزش و جوانان به روسیه وجود ندارد و قرار نیست هیچ کدام از معاونان و سایر افراد وزارت ورزش طی روزهای آینده به روسیه اعزام شوند.

,

این منبع آگاه با تاکید بر اینکه پیشنهادات زیادی برای اعزام به روسیه مطرح بود، افزود: تنها قرار است حیدرعلی کامیاب، مدیر کل ورزش و جوانان استان فارس به روسیه اعزام شود و اعزام‌های بعدی وجود نخواهد داشت.

, حیدرعلی کامیاب,

منبع: مشرق

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه