علمای اهل سنت سیستان وبلوچستان:

آمریکا بزرگترین ناقض حقوق بشر در دنیا است/حقوق بشر ابزاری در دست استکبار جهانی

آمریکا بزرگترین ناقض حقوق بشر در دنیا است/حقوق بشر ابزاری در دست استکبار جهانی
تعدادی از علمای اهل سنت سیستان و بلوچستان با بیان اینکه آمریکا بزرگترین ناقض حقوق بشر در دنیا است، عنوان کردند: دولت آمریکا با وضع کردن تحریم های ظالمانه حقوق بشر را زیر پا گذاشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، بعد از انتشار گزارش سالانه وزارت خارجه آمریکا در رابطه با وضعیت حقوق بشر در سطح دنیا در سال 2013 میلادی، و سخنرانی مقام معظم رهبری در خصوص اینکه دولت آمریکا بزرگ ترین نقض کننده حقوق بشر در دنیا است، پیشنهاد هفته حقوق بشر آمریکایی مطرح شد و هر ساله از 6 تا 14 تیرماه به نام هفته حقوق بشرآمریکایی نام‌گذاری شد.
کارنامه حقوق بشر آمریکا، کارنامه‌ای است بسیار سیاه و سرشار نقض حقوق انسانی ملت خود و دیگر کشورها. در طی ۲۴۱ سال از تشکیل آمریکا، این کشور یا لشکرکشی به کشورهای دیگر داشته، یا موجبات کودتا را فراهم کرده، و یا دیگران را تحت تحریم‌های ناجوانمردانه سخت قرار داده است. در هر رویکرد هم، سیل خون و جنایت سرازیر شده و آثار بسیار مخربی را از خود بر جای گذاشته است.
مولوی نذیر احمد سلامی نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری در این خصوص با بیان اینکه شعار های آمریکا تنها شعار هایی پوچ و بیهوده است، افزود: آمریکا و حامیان آمریکا همواره خود را مدافع حقوق بشر و آزادی می دانند و به بهانه این عناوین بر علیه مسلمانان تبلیغات سوء به راه می انداختند و اسلام را مکتبی وحشی می خواندند اما اکنون دست آنها برای همه جهان رو شده است و همه می دانند که شعار های آمریکا تنها شعار هایی پوچ و بیهوده است.
 
حقوق بشر ابزاری در دست استکبار
مولوی عبدالله حسن زهی امام جمعه اهل سنت هامون در این خصوص با بیان اینکه حقوق بشر به عنوان یک ابزار برای به زانو در آوردن سایر کشورها در دست استکبار جهانی است، افزود: آمریکا و کشورهای غربی و سایرکشورهای به اصطلاح مدافع حقوق بشر تنها از این واژه استفاده ابزاری کرده و هیچ گاه آن را در کشورهای خود آن گونه که در قوانین درج شده اعمال نکرده اند.
 
آمریکا جنایتکاری عظیم و منفور است
وی در گفت وگو با خبرنگار ما با بیان این مطلب که آمریکا یک جنایتکار عظیم و منفور است، افزود:و جنایات های آمریکا و سایر کشورهای مدافع حقوق بشر آن چنان زیاد است که باید آن ها از گفتن اینکه مدافع حقوق بشر هستند خجالت زده باشند چرا که نه تنها مدافع حقوق بشر نیستند بلکه خود ناقض فاحش آن ها هستند.
مولوی حسن زهی خاطرنشان کرد: ملت ایران، فلسطین، عراق، افغانستان، ویتنام و بسیاری از کشورهای منطقه ضربات زیادی از آمریکا و کشورهای مدافع حقوق بشر خورده اند و در این راه انسان های بیگناه زیادی جان خود را در این راه از دست داده اند.
وی با بیان اینکه ملت ایران هیچ گاه گول این کشور منفور را نمی‌خورد، ادامه داد: آمریکا در جنگ هشت ساله ایران و عراق، سقوط هواپیمای ایرباس شهید کردن دانشمندان هسته ای جنایات خود را در حق ملت ایران به نمایش گذاشته اند که بر اساس پیشینه سیاه این جنایتکار بزرگ ملت ایران هیچ گاه گول این کشور منفور را نمی‌خورند.
امام جمعه اهل سنت هامون تصریح کرد: در حالی که کشورهای آمریکایی و مدافع حقوق بشر قوانین حقوق بشر را خود اجرا نمی کنند که سایر کشورها را مجبور به اجرای قوانینی که در بسیاری از کشورها قابل اجرا نیست کرده اند.
 
آمریکا بزرگترین ناقض حقوق بشر در دنیا است
مولوی بلال مقدسیان امام جمعه اهل سنت اسفند شهرستان دلگان هم در این خصوص به خبرنگار ما گفت: دولت مستکبر آمریکا بزرگترین ناقض حقوق بشر در دنیا است.
وی بیان کرد: آمریکا در حالی مدعی حقوق بشر در دنیا است که بیشترین جنایات را علیه بشریت انجام می دهد.
 
جنایات آمریکا علیه مردم جهان
امام جمعه اهل سنت اسفند شهرستان دلگان با اشاره به برخی از جنایات آمریکا در اقصی نقاط دنیا گفت: قتل عام مردم بیگناه ویتنام، جنایت علیه سیاهپوستان و رنگین پوستان آمریکایی، شرکت در جنگ جهانی اول و دوم، کمک به کودتا علیه مصدق در کشورمان ، کمک به رژیم بعث عراق در حمله به کشورمان، حمله به عراق و افغانستان و غیره از جمله جنایات آمریکا علیه مردم جهان است.
وی در تکمیل مطلب فوق تصریح کرد: 12 تیرماه سال 67 حمله ددمنشانه به هواپیمای ایرباس مسافربری جمهوری اسلامی ایران توسط ناوگان آمریکای جنایتکار و به شهادت رساندن 290 نفر از سرنشینان و خدمه آن(66کودک زیر 13 سال، 53 زن و 46 نفر از تبعه کشورهای خارجی) از دیگر جنایات آمریکا علیه مردم کشور ما است.
مولوی مقدسیان با بیان اینکه زندان های آمریکا پر از زندانیانی است که جرمی مرتکب نشده اند، گفت: دولت آمریکا با وضع کردن تحریم های ظالمانه حقوق بشر را زیر پا گذاشته است.
 
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون، ,
,
,
,
, حقوق بشر ابزاری در دست استکبار,
,
,
, آمریکا جنایتکاری عظیم و منفور است,
,
,
,
,
,
, آمریکا بزرگترین ناقض حقوق بشر در دنیا است,
,
,
,
, جنایات آمریکا علیه مردم جهان,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه