برگزاری نشست با حضور معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری جهت رفع مشکلات و موانع حوزه روستایی
معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری گفت: سهم اعتبارات استان تهران جهت تسهیلات توسعه روستایی ۳۲۱ میلیارد تومان است و جمعیت روستایی آن با ۸۰۰ هزار نفر از مجموع چند استان بالاتر است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا بهنقل از پایگاه خبری دیمه نیوز، رضوی، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری به همراه نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی جهت رفع مشکلات و موانع حوزه روستایی روز دوشنبه به شهرستان فیروزکوه سفر کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری دیمه نیوز،, پایگاه خبری دیمه نیوز,وی در نشستی با حضور مسئولین ذیربط با اشاره به اهمیت حوزه روستایی اظهار داشت: باید با متقاضیان مساعدت داشت و مشکلات آنها را برطرف ساخت؛ توسعه روستایی بسیار حائز اهمیت است و در این راستا تسهیلاتی مصوب شده است که مهم ترین آنها وام هایی است که برای عشایر و روستاییان با کارمزد ۶ درصد و دوره تنفس با توجه به نوع طرح تا ۳ سال و بازپرداخت آن طی ۶ سال در نظر گرفته شده است.
رضوی تاکید کرد: با توجه به دستور ریاست جمهوری مبنی بر پرداخت تسهیلات، بانک ها موظف هستند طبق قانون با دریافت سند ملکی روستاییان، سفته و یا وثیقه نسبت به ارائه وام اقدام نمایند و از سختگیری بیش از اندازه خودداری کنند.
وی همچنین بیان داشت: سهم اعتبارات استان تهران جهت تسهیلات توسعه روستایی ۳۲۱ میلیارد تومان است و جمعیت روستایی آن با ۸۰۰ هزار نفر از مجموع چند استان بالاتر است.
انتهای پیام/
وی در نشستی با حضور مسئولین ذیربط با اشاره به اهمیت حوزه روستایی اظهار داشت: باید با متقاضیان مساعدت داشت و مشکلات آنها را برطرف ساخت؛ توسعه روستایی بسیار حائز اهمیت است و در این راستا تسهیلاتی مصوب شده است که مهم ترین آنها وام هایی است که برای عشایر و روستاییان با کارمزد ۶ درصد و دوره تنفس با توجه به نوع طرح تا ۳ سال و بازپرداخت آن طی ۶ سال در نظر گرفته شده است.
,رضوی تاکید کرد: با توجه به دستور ریاست جمهوری مبنی بر پرداخت تسهیلات، بانک ها موظف هستند طبق قانون با دریافت سند ملکی روستاییان، سفته و یا وثیقه نسبت به ارائه وام اقدام نمایند و از سختگیری بیش از اندازه خودداری کنند.
,وی همچنین بیان داشت: سهم اعتبارات استان تهران جهت تسهیلات توسعه روستایی ۳۲۱ میلیارد تومان است و جمعیت روستایی آن با ۸۰۰ هزار نفر از مجموع چند استان بالاتر است.
,انتهای پیام/
,,
]
ارسال دیدگاه