logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

آیت الله نوری همدانی:

مسئولان اقدامی برای مدیریت بازار و حل مشکلات مردم انجام دهند

مسئولان اقدامی برای مدیریت بازار و حل مشکلات مردم انجام دهند
این مرجع تقلید با اشاره به اینکه امروز مردم ناراحت و معترض هستند و حق نیز با مردم است، گفت: مسئولان اقدامی عاجل برای رفع مشکلات و مدیریت بازار داشته و به داد اقشار ضعیف جامعه برسند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قم فردا، آیت الله حسین نوری همدانی در دیدار عده ای از فعالان فرهنگی، فرهنگ را اساس هر کشور دانستند و تاکید کردند: فرهنگ جامعه اسلامی ما باید مطابق قرآن باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  قم فردا، ,  قم فردا،,  قم فردا,  قم فردا,

وی ادامه داد: فرهنگ قرآن ؛عزت طلبی، مبارزه با ظلم و فساد و بی عدالتی است و  نظام اسلامی باید پیشتاز در این موضوعات باشد.

,

این مرجع تقلید با اشاره به اینکه امروز خواسته مردم مبارزه با فساد است، گفت: عده ای می خواهند مردم درمقابل با فساد سکوت کنند؛ چطور می شود یک کارگر یک حقوق مختصر بگیرد ولی فلان آقا اختلاس میلیاردی انجام دهد یا آن دیگری حقوق نجومی بگیرد.

,

وی اضافه کرد: این ظلم است که در یک خانه چند جوان تحصیل کرده بیکار باشد و پدر در مقابل آنان شرمنده باشد؛ امروز مشکلات اقتصادی که با مدیریت صحیح قابل حل است مردم را آزار می دهد.

,

این استاد برجسته حوزه بااشاره به برجام، بیان داشت: بنده از ابتدا به مسئولان محترم گفتم همه چیز را با برجام گره نزنید طرف مقابل قابل اعتماد نیست شما زحمت می کشید قصد شما هم حل مشکلات است اما خوی استکباری در طرف مقابل مذاکرات نمی گذارد ایران به حق خود برسد؛ امروز هم به مسئولان عرض می کنم گول وعده‌ها را نخورید.

,

وی ادامه داد: عده ای دلخوش به مذاکره مجدد و به ذلت کشاندن کشور نباشند؛ همت به خرج دهید با توان و نیروی جوان و با نشاط و با انگیزه داخل کار کنید مشکلات حل می شود اما اگر باز چشمتان به خارج از کشور باشد روز بروز بدتر خواهد بود .
آیت الله نوری همدانی توجه به تذکرات رهبری را مهم دانست و خاطرنشان کرد: همه دیدیم آنچه ایشان گفتند درست بود چون ایشان تجربه خیانت های آمریکا را در دوران پس از انقلاب داشته اند؛ تفرقه و اختلاف در زمان کنونی خواست دشمن است همه مسئولان کمک کنند نظرات رهبری عمل شود و اجازه موج سواری دشمنان را ندهند.
وی افزود: امروز مردم ناراحت و معترض هستند و حق نیز با مردم است اما خود مردم نیز مراقب عناصر نفوذی برای به انحراف کشاندن خواسته اشان باشند؛ مسئولان نیز اقدام عاجل برای رفع مشکلات و مدیریت بازار داشته و به داد اقشار ضعیف جامعه برسند. 

,
,
,

این مرجع تقلید بیان داشت:دوقطبی کردن جامعه بسیار خطرناک است؛جامعه نباید دو قطبی شود ولی نمی‌دانم چرا بعضی ها اصرار دارند که جامعه را با حرفهای بیخود که ثمری برای کشور و نظام و مردم ندارد ملتهب و دوقطبی کنند بجای این حرفها به مردم خدمت کنید.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه