مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب روستایی استان البرز خبر داد:

جمع آوری 290 فقره ازانشعابات غیرمجاز روستاهای استان البرز در سال جاری

جمع آوری 290 فقره ازانشعابات غیرمجاز روستاهای استان البرز در سال جاری
مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب روستایی استان البرز از جمع آوری تعداد 290 فقره انشعاب غیرمجاز با اقطار 2 الی 3 اینچ با کاربری باغچه و ویلایی در روستاهای استان از اول سال جاری خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ گروه استانی تیتریک، عبدالحسین حسن زاده رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت با اشاره به تاکید بر لزوم برخورد جدی با کسانی که به صورت غیرمجاز از آب آشامیدنی استفاده می‌کنند و ایجاد زمینه ‌سازی جهت انشعاب مجاز خاطر نشان کرد: در واقع کسانی‌که از انشعابات غیر مجاز استفاده می کنند، علاوه بر تجاوز  به حقوق شهروندی با استفاده بی رویه و عدم پرداخت آب بهاء احتمال قطعی آب و افت فشار را برای مشترکین روستاها بوجود می آورند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گروه استانی تیتریک، , گروه استانی تیتریک, تیتریک,
 
,

وی افزود: به همین منظور شرکت آبفار استان البرز با همکاری و تلاش دادگستری و نیروی انتظامی شهرستانها ، اقدام به جمع‌آوری این نوع انشعابات به خصوص باغچه و ویلاها نموده است.

,
حسن زاده  در ادامه گفت : با بیان اینکه استفاده از انشعابات غیر مجاز، رفتاری ناهنجار، تجاوز به شبکه و کاری غیر عرفی محسوب می شود و پیگرد قانونی دارد گفت: این شرکت با توجه به تبعاتی که انشعابات غیر مجاز بخصوص کاربریهای مذکوردارد، ابتدا اقدام به قطع انشعاب نموده و شخص خاطی مورد پیگیر قانون قرار گرفته و به مراجع قضائی معرفی می گردد.
,
 این مسئول : با بیان اینکه انشعابات غیرمجاز دارای استاندارد و اصولی نیستند اعلام داشت: مهمترین پیامدهای نصب غیر اصولی این انشعابات، ایجاد عدم تعادل فشار در شبکه توزیع، تخریب شبکه آبرسانی، احتمال ایجاد آلودگی و نشت آن به شبکه در هنگام نصب انشعاب و هدر رفت آب به علت استفاده از اتصالات و لوله های غیر استاندارد می باشد.
,
 
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه