کارگر شرکت تولی‌پرس:

استاندار قزوین برای رسیدگی به مشکلات شرکت تولی‌پرس اقدام جدی کند

استاندار قزوین برای رسیدگی به مشکلات شرکت تولی‌پرس اقدام جدی کند
کارگر شرکت تولی‌پرس گفت: حدود یک ماه است که شرکت تولید ندارد و کارگران بیکار هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یکی از کارگران شرکت تولی‌پرس در گفت‌وگو با  شاخص، اظهار کرد: حدود یک ماه است که شرکت تولید ندارد و کارگران بیکار هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخص،,

وی افزود: مشکلی در دریافت حقوق و واریز بیمه نداریم اما نگرانی ما به خاطر وضعیت نامعلومی است که در این یک ماه برای کارخانه پیش آمده است.

,

این کارگر عنوان کرد: حدود ۷۰۰ پرسنل در کارخانه تولی‌پرس شهر صنعتی قزوین مشغول به کار هستند.

,

کارگر شرکت تولی‌پرس افزود: مدیران شرکت، علت مشکل پیش آمده را بدهی به بانک‌ها و نبود مواد اولیه بیان می‌کنند.

,

وی با بیان اینکه جمعی از کارگران برای بیان مشکلات به فرمانداری شهرصنعتی مراجعه کرده‌اند، گفت: امروز مسئولین و مدیران شرکت در فرمانداری جلسه‌ای را برای بررسی مشکلات برگزار کرده‌اند که امیدواریم نتیجه مطلوبی داشته باشد.

,

این کارگر در پایان ابراز کرد: از مسئولین و استاندار محترم خواستاریم تا به مشکلات قشر کارگری و وضعیت کارخانه‌های استان رسیدگی کنند.

,

شرکت تولی‌پرس، یکی از بزرگترین شرکت‌های تولیدکننده مواد شوینده و پاک‌کننده در ایران می‌باشد، که در سال ۱۳۴۳ در شهر تهران تأسیس شد و دفتر مرکزی آن،همچنان در تهران قرار دارد ولی کارخانجات تولیدی شرکت تولی‌پرس، در استان قزوین مستقر می‌باشند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه