فرمانده انتظامی شرق استان تهران:

کشف محموله 387 کیلویی مواد افیونی در عملیات مشترک پلیس شرق تهران

کشف محموله 387 کیلویی مواد افیونی در عملیات مشترک پلیس شرق تهران
فرمانده انتظامی شرق استان تهران از کشف محموله 387 کیلویی تریاک در عملیات مشترک مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شرق استان تهران و استان فارس خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از قرچک آنلاین; سردار عبدالــرضا ناظـــری فرمانده انتظامی شرق استان تهران در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: در پی دریافت خبری مبنی بر اینکه یک باند حرفه‌ای از سوداگران مرگ در حال انتقال محموله‌ای از استان های شرقی به جنوب کشور است بررسی موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر این فرماندهی قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قرچک آنلاین;, قرچک آنلاین,

وی افزود: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان بعد از چندین روز کار اطلاعاتی دقیق خودرو پژو 405 حامل مواد افیونی را در مبادی ورودی استان فارس شناسایی و در یک عملیات برنامه ریزی شده پلیسی مشترک با پلیس مبارزه با مواد مخدر استان فارس پس از هماهنگی با مراجع قضائی موفق به توقیف این خودرو شدند.
این مقام انتظامی در ادامه بیان کرد: ماموران در بازرسی دقیق این خودرو بیش از 40 بسته تریاک به وزن بیش از 387 کیلو در صندوق عقب آن کشف کردند.
فرمانده انتظامی شرق استان تهران در پایان با اشاره به معرفی یک متهم به همراه مواد مکشوفه به مراجع قضائی خاطر نشان کرد: شناسایی سایر اعضای این باند در دستور کار ویژه پلیس استان قرار دارد.

,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه