معاون عمرانی فرمانداری ریگان خبر داد؛
آلودگی هوای ریگان به ۸ برابر حد مجاز رسید/وضعیت بحرانی ۳۲ روستای این شهرستان
معاون عمرانی فرمانداری شهرستان ریگان گفت:بر اساس آمارهای دستگاه های موجود هم اکنون وضعیت آب و هوای ریگان هشت برابر حد مجاز است که این شرایط خطرناک می باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد مطهری معاون عمرانی فرمانداری شهرستان ریگان در گفتگو با راه آرمان ؛ با اشاره به وضعیت شهرستان گفت: بر اساس آمارهای دستگاه های موجود هم اکنون وضعیت آب و هوای ریگان هشت برابر حد مجاز است که این شرایط خطرناک می باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,وی با بیان اینکه وضعیت آب و هوای شهرستان ریگان نامطلوب می باشد، عنوان کرد: امروز تعدادی از افرادی که مبتلا به ناراحتی تنفسی بودند به مراکز درمانی مراجعه کرده اند.
,این مقام مسئول ادامه داد: با توجه به پیش بینی ستاد بحران استان به شهرستان اطلاع رسانی شده بود بر همین اساس مراکز درمانی و بهداشتی شهرستان آماده باشد بودند و تمهیدات لازم در این زمینه انجام شده است.
,مطهری در پایان در خصوص وضعیت روستاهای شهرستان خاطر نشان کرد: قریب به 100 روستا درگیر مسئله ریزگردها در سطح شهرستان هستند و 32 روستا بحرانی در این زمینه وضعیت بحرانی دارند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه