logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نخستین نشست کمیته مرگ کودکان ۱ تا ۵۹ ماهه در بهارستان برگزار شد

نخستین نشست کمیته مرگ کودکان ۱ تا ۵۹ ماهه در بهارستان برگزار شد
نخستین نشست کمیته مرگ کودکان ۱ تا ۵۹ ماهه با حضور مسئولان شهرستانی در شهرستان بهارستان برگزار گردید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بهارستانه، نخستین نشست کمیته مرگ کودکان 1 تا 59 ماهه با حضور دکتر عباسی رئیس بیمارستان امام حسین (ع) بهارستان، دکتر سلیمانی جوان رئیس مرکز بهداشت و معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان، محمدلو کارشناس مسئول بهداشت خانواده، رضایی مترون بیمارستان و جمعی دیگر از مسئولان و کارشناسان بهداشت در سالن اجتماعات بیمارستان امام حسین (ع) بهارستان برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهارستانه,

بنابر این گزارش هدف از تشکیل این جلسه بررسی علل مرگ کودکان 1 تا 59 در شهرستان بهارستان و راه‌های پیشگیری از این اتفاق بود،که برای اولین بار در سطح شهرستان بهارستان به این موضوع پرداخته شد.

,

موضوع مرگ کودکان 1 تا 59 ماهه به ویژه نوزادان از جمله پراهمیت‌ترین موارد در حوزه سلامت جامعه به شمار می رود که پیش از این در بهارستان توجه چندانی به این موضوع نمی شد، گرچه با گسترش مراکز و پایگاه‌های بهداشتی در سطح شهرستان، کودکان بهارستانی از بدو تولد زیر نظر پزشکان و کارشناسان سلامت قرار می گیرند.

,

برگزاری نشست کمیته مرگ کودکان 1 تا 59 ماهه و تشکییل این کمیته در شهرستان بهارستان نکته مثبتی است که می تواند خانواده‌های بهارستانی به ویژه زوج‌های جوان را نسبت به رشد سالم و سلامتی فرزندان خود در دوران کودکی مطمئن سازد و سطح سلامت جامعه را در شهرستان بهارستان تا حد قابل قبولی افزایش دهد، که این امر بسته به فعالیت جدی و کارشناسانه این کمیته می باشد.

,

درپایان لازم به ذکر است که در طول این جلسه گزارشی از مرگ‌های داخل و خارج بیمارستان، موارد مسمومیت، سوانح و حوادث به حاضرین در این نشست ارائه گردید و اعضا حاضر پیرامون آن به بحث و تبادل نظر پرداختند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه