logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

شب شعر و موسیقی "بزم رزم" به ایستگاه شیراز رسید

شب شعر و موسیقی "بزم رزم" به ایستگاه شیراز رسید
دبیر جشنواره فیلم عمار در استان فارس گفت: برنامه شب شعر و موسیقی " بزم رزم" با حضور شاعران و خوانندگان وطنزپردازان انقلابی توسط جبهه فرهنگی انقلاب تدارک دیده شده که این برنامه پنج‌شنبه 14 تیرماه در شیراز برگزار می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شیرازه، دبیر جشنواره فیلم عمار در استان فارس از برگزاری شب شعر و موسیقی " بزم رزم" در شیراز خبر داد و گفت: این برنامه به مناسبت هفته حقوق بشر آمریکایی به همت «باشگاه ترانه و موسیقی راه» و «دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در سطح کشور  برپا شده و در این هفته  پس از اجرا در تبریز و اهواز این بار شیراز میزبان این برنامه خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شیرازه,
 
,
محمدعلی یزدانشناس در گفت‌وگو با خبرنگار شیرازه با اشاره به دلایل نامگذاری هفته حقوق بشر آمریکایی از تاریخ هفتم تا 12 تیرماه اظهار داشت: این هفته به دلیل جنایات وحشیانه مدعیان حقوق بشر مانند واقعه بمب‌گذاری در دفتر آیت‌الله بهشتی در هفت تیر، استفاده از سلاح‌های شیمیایی در سردشت و حمله ناو آمریکایی به هواپیمای مسافربری ایران و ترورشخصیت های انقلابی به نام هفته حقوق بشر آمریکایی نام‌گذاری شده است.
, شیرازه,

 

,

وی گفت: به همین مناسبت برنامه شب شعر و موسیقی " بزم رزم" با حضور شاعران و خوانندگان وطنزپردازان انقلابی توسط جبهه فرهنگی انقلاب تدارک دیده شده که این برنامه پنج‌شنبه 14 تیرماه در شیراز برگزار می‌شود.

,

دبیر اجرایی این برنامه در فارس با اشاره به اینکه علی زکریایی اجرای این برنامه شاد و مفرح را به عهده دارد، اعلام کرد: این برنامه با حضور جمعی از شاعران و خوانندگان و طنزپردازان خوش ذوق استانی و کشوری مانند محمدمهدی سیار، قاسم صرافان، احمد بابایی، پیمان طالبی، علی نصیرنژاد، ساسان نوذری، حمیدرضا استادیان، سید حمزه موسوی، مجتبی الله‌وردی، طاها چوگان‌باز، مهدی جهرمی، امین میمندیان سعی دارد ساعات تابستانی جذاب و خاطره انگیزی برای شیرازی‌ها رقم بزند. همچنین در تلاش هستیم از هنرمندان فارسی که در زمینه ادبیات ضد آمریکایی هم قلم زدند در این مراسم دعوت کنیم.

,

یزدانشناس ابراز داشت: بزم رزم با بخش هایی شامل شعرخوانی، اجرای موسیقی زنده و استنداپ کمدی با محوریت حقوق بشر آمریکایی از ساعت 17:30 روز پنج شنبه چهاردهم تیرماه در سینما شیراز آغاز می‌شود. علاقمندان به حمایت از تولید محصولات جبهه فرهنگی انقلاب می‌توانند برای تهیه بلیط به پایگاه‌های مقاومت بسیج یا سایت sahabtic.irمراجعه کنند.

, sahabtic.ir,

 

,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه