logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

تهدید مجدد استقلال از سوی سازمان لیگ!

تهدید مجدد استقلال از سوی سازمان لیگ!
سازمان لیگ برتر بار دیگر تهدید کرد که اگر استقلال در سوپرجام حاضر نشود، جریمه می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ طبق برنامه ای که از قبل سازمان لیگ برتر اعلام کرده بود، تیم های استقلال و پرسپولیس به عنوان قهرمان های لیگ برتر و جام حذفی روز 29 تیرماه دیدار سوپرجام فوتبال ایران را برگزار خواهند کرد. این مساله اما با مخالفت استقلالی ها مواجه شده به طوری که آنها اعلام کردند در بازی سوپرجام حضور پیدا نمی کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سازمان لیگ, استقلال , پرسپولیس , لیگ برتر, جام حذفی, سوپرجام,


سعید فتاحی، رییس کمیته مسابقات سازمان لیگ اما در این فضا محکم ایستاده و خواهان برگزاری بازی سوپرجام است. او که چندی قبل درباره جریمه استقلال در صورت عدم حضور در سوپرجام حرف زده بود، بار دیگر آبی ها را تهدید کرد. فتاحی گفت: «برنامه مسابقات لیگ و سوپرجام از مدت‌ها پیش تنظیم و به باشگاه‌ها اعلام شده بود و حتی در مورد این برنامه از مربیان باشگاهی نظرخواهی هم شده است و با مربیان جلسه‌ هم برگزار کرده‌ایم. بنابراین استقلال هم مثل پرسپولیس می‌توانست برنامه اردوها و تمریناتش را منطبق بر این تقویم تنظیم کند تا در سوپرجام حضور داشته باشد.»

,
, سعید فتاحی,


وی ادامه داد: «نمی‌توانیم برنامه کل لیگ و مسابقات را به خاطر یک تیم تغییر بدهیم. با این حال من با شفر سرمربی محترم استقلال هم در این مورد تلفنی صحبت کردم و به او پیشنهاد دادم اگر پیشنهاد بهتری برای برگزاری تاریخ سوپرجام دارد بدون اینکه به برنامه لیگ برتر فصل آینده خللی وارد نشود آن را ارایه کند. حالا هم اعلام می کنم اگر استقلال در این مسابقه شرکت نکند جریمه خواهد شد.»

,
,
منبع: ورزش سه
, منبع: ورزش سه]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه