logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مسئول بسیج رسانه استان قزوین:

جشنواره کشوری عفاف و حجاب برگزار می‌شود

جشنواره کشوری عفاف و حجاب برگزار می‌شود
مسئول بسیج رسانه استان گفت: سازمان بسیج رسانه در نظر دارد به مناسبت هفته حجاب و عفاف از آثار برتر در این زمینه تقدیر کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد کشاورز در گفت‌وگو با  صبح قزوین اظهار کرد: براساس فراخوان جشنواره کشوری عفاف و حجاب، بانوان فعال در رسانه‌های جمعی می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


وی افزود: این جشنواره با رویکرد گرامیداشت قیام مسجد گوهرشاد و یادآوری کشتار بی رحمانه 2هزارنفر از مردم بی گناه توسط ماموران رضاشاه پهلوی و مبارزه مردم آن زمان برای حفظ حجاب است. 

مسئول بسیج رسانه استان با بیان اینکه علاقه مندان خواهر فعال در حوزه رسانه استان قزوین می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند، افزود: مهلت ارسال آثار منتشر شده تا ۲۵ تیرماه سال جاری است و به آثار برتر جوایزی اهدا می‌شود. 

کشاورز بیان کرد: علاقه مندان می‌توانند آثار خود را در موضوعات نقش حجاب و عفاف در کاهش آسیب‌های اجتماعی، آسیب شناسی حجاب زنان در عصر حاضر، حجاب و عفاف از منظر قرآن، روایات و ادیان مختلف، حجاب از منظر روان شناسی، کنترل نگاه مردان در جامعه و تاثیر آن بر انتخاب پوشش زنان، ارتباط پوشش با سلامت جامعه، خانواده،فرزندان و آرامش فرد، اثرات بدپوششی بر سلامت روانی شهروندان و فلسفه حقیقی پوشش و حجاب به سازمان بسیج رسانه استان قزوین ارسال کنند. 

این مسئول ابراز کرد: آثار ارائه شده به این جشنواره در قالب گزارش، مستند، مقاله و عکس صرفا باید در تیرماه سال جاری در یکی از نشریات، مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری استان قزوین منتشر شده باشد. 

مسئول سازمان بسیج رسانه استان قزوین تصریح کرد: پس از داوری آثار ارسال شده به دبیرخانه جشنواره به برترین آثار جوایز نفیسی از سوی بسیج رسانه کشور اهدا می‌شود. 

وی در پایان گفت: 21 تیرماه سالروز کشتار مردم متحصن در مسجد گوهرشاد مشهد به نام روز ملی حجاب و عفاف نام گذاری شده است. 

,
,
,
,
,
,
,
,  خبرگزاری,
,
,
,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه