logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

دومین نشست شورای حمل و نقل و ترافیک در بهارستان برگزار گردید

دومین نشست شورای حمل و نقل و ترافیک در بهارستان برگزار گردید
دومین نشست شورای حمل و نقل و ترافیک شهرستان بهارستان در سال 97 با حضور مسئولان شهرستانی برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی بهارستانه، دومین نشست شورای حمل و نقل و ترافیک شهرستان بهارستان در سال جاری به ریاست فاضل نجفی معاون فنی و عمرانی فرماندار بهارستان و با حضور اعضاء این شورا در محل دفتر معاونت فنی و عمرانی فرمانداری شهرستان برگزار گردید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی بهارستانه,

نجفی باتاکید بر اهمیت رسیدگی به موضوع ترافیک در سطح شهرستان، اظهار داشت: از مسئولین امر می خواهم تا نسبت به موضوع ترافیک و سایر مسائل و مشکلات مرتبط در این زمینه با اتخاذ تدابیر و تهمیدات لازم به صورت عملی و همچنین با ملحوظ داشتن تمامی جوانب اقدام کنند.

,

وی با اشاره به لزوم جلوگیری از ایجاد مسائل و مشکلات جدید در حوزه ترافیک، تبیین کرد: می بایست با کار کارشناسانه و دقیق، برنامه‌های پیش بینی شده به سوی تسهیل و روان سازی ترافیک شهرستان بهارستان معطوف شود.

,

معاون فنی و عمرانی فرماندار شهرستان بهارستان در ادامه با تشریح مصوبات جلسه قبل، گفت: باید توجه داشت که مصوبات این شورا لازم الاجرا بوده و کوتاهی در اجرای آن به هیچ وجه قابل قبول نمی باشد.

,

وی همچنین به وظایف اعضاء شورای حمل و نقل و ترافیک شهرستان بهارستان اشاره کرد و اذعان داشت: تمامی اعضاء شورا باید در  راستای اجرای مصوبات اقدامات لازم را معمول نمایند و درپایان نتیجه را فرمانداری بهارستان اعلام نمایند.

,

نجفی درپایان باتوجه به مصوبات این جلسه، خاطرنشان کرد: زوم نصب و امکان استفاده از کارت بلیط در اتوبوس‌ها و تاکسی‌ها، نصب سرعت‌گیر و علائم هشدار دهنده در مسیر خروجی پایانه به سمت اتوبان تهران – قم، نصب دوربین ثبت جرائم و اتصال به سرورهای پلیس راهور، تجهیز یک دستگاه خودرو به دوربین ثبت تخلفات، ساماندهی خودروها و چرخی‌های مستقر در حاشیه خیابان‌ها و میادین جهت کاهش گره‌های ترافیکی جزو مصوبات پراهمیت جلسه می باشد که باید نسبت به آن‌ها توجه کافی داشت.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه