logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران:

کل اعتبارات حوزه ورزش ورامین به 50 میلیارد ریال افزایش یافت

کل اعتبارات حوزه ورزش ورامین به 50 میلیارد ریال افزایش یافت
مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران گفت: کل اعتبارات استانی حوزه ورزش شهرستان ورامین ، 30 میلیارد ریال است که با با پیگیری های صورت گرفته و به دلیل جایگاه ورزش شهرستان ، این اعتبار به 50 میلیارد ریال افزایش یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از قرچک آنلاین;جلسه بررسی وضعیت ورزش ورامین با حضور معاون وزیر ورزش برگزار شد.
با حضور کریمی معاون وزیر ورزش و جوانان و گل محمدی مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران جلسه بررسی وضعیت ورزش ورامین برگزار شد.
در این جلسه که در محل فرمانداری ورامین برگزار شد ، مسائل مربوط به احداث استادیوم 5 هزار نفری ورامین و سالن های ورزشی مورد بررسی قرار گرفت.
رضا گل محمدی در این جلسه گفت : کل اعتبارات استانی حوزه ورزش شهرستان ورامین ، 30 میلیارد ریال است که با با پیگیری های صورت گرفته و به دلیل جایگاه ورزش شهرستان ، این اعتبار به 50 میلیارد ریال افزایش یافت.
وی گفت : یکی از مهمترین پروژه های ورزشی شهرستان ورامین ، احداث استادیوم 5 هزار نفری این شهرستان است که در فاز نخست این طرح که هفته دولت به بهره برداری می رسد ، یک هزار سکوی ورزشی در اختیار علاقمندان به ورزش ورامین قرار می گیرد.
وی تصریح کرد: با افتتاح این پروژه ، رقم اعتبارات شهرستان ورامین در حوزه ورزش به 150 میلیارد ریال افزایش می یابد.
وی بیان کرد: یکی از ویژگی های شهرستان ورامین در حوزه ورزش ، توجه به ورزش روستایی است که این امر با همراهی فرماندار ورامین و دهیاران با احداث سالن های ورزشی روستایی باعث ارتقاء سطح زیرساخت های ورزش روستایی شده است.
گل محمدی افزود : به منظور احداث زمین فوتبال روستای احمد آباد از توابع بخش مرکزی و روستای آبباریک از توابع بخش جوادآباد ورامین ، اعتبار مورد نیاز در نظر گرفته است ضمن این که به منظور تکمیل سالن ورزشی 15 خرداد ورامین که به زودی به بهره برداری می رسد ، 4 میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده که دو سوم آن تأمین شده است.
وی تصریح کرد: در سال جاری به منظور تأمین کفپوش 15 سالن ورزشی استان تهران ، اعتبارات لازم تأمین شده که با توجه به نیاز منطقه ورامین ، دو کفپوش در اختیار این شهرستان قرار می گیرد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران گفت : در سال جاری ، احداث سه خانه جوان در سطح استان تهران در دستور کار قرار گرفته و بودجه مورد نیاز آن تأمین شده که یکی از این خانه های جوان در ورامین احداث می شود.
وی تأکید کرد: ورامین ، شهرستان پیشگام در انقلاب اسلامی است ورزش آن از جایگاه ویژه ای در استان تهران و کشور برخوردار است لذا برای ارتقاء جایگاه ورزش ورامین از هیچ تلاشی فروگذار نمی کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قرچک آنلاین,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه