logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

معاون بهره ‌برداری شرکت آب و فاضلاب شهری استان کرمانشاه:

تنش آبی در برخی شهرستان‌های کرمانشاه/ خبری از جیره‌بندی آب نیست

تنش آبی در برخی شهرستان‌های کرمانشاه/ خبری از جیره‌بندی آب نیست
معاون بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب شهری استان کرمانشاه با اشاره به وجود تنش آبی در برخی شهرستان‌ها گفت: در حال حاضر و باوجود مشکلات موجود خبری از جیره‌بندی آب نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  رضا داوودی در گفت و گو با خبرنگار مرصاد با اشاره به افزایش ۵۰ درصدی آب در مناطق زلزله زده سرپل ذهاب اظهار داشت: به دنبال افزایش دمای هوا طی روزهای گذشته، شاهد افزایش ۳۰ تا ۵۰ درصدی آب در سطح استان بوده ایم که در این میان بیشترین مصرف مربوط به مناطق سرپل ذهاب، قصرشیرین و سومار بوده است که بیش از ۵۰ درصد رشد مصرف داشته اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصاد,

وی با انتقاد از نبود مدیریت مصرف آب در مناطق زلزله زده، افزود: متاسفانه در این مناطق از آب شرب برای مصارف غیر شرب مانند ساخت و ساز استفاده می شود.

معاون بهره ‌برداری شرکت آب و فاضلاب شهری استان کرمانشاه با بیان اینکه افزایش دمای هوا نیز بر افزایش مصرف آب موثر بوده، گفت: با افزایش ظرفیت ایستگاه پمپاژ سراب گرم سرپل ذهاب بخشی از مشکلات تامین آب حل شده، البته امکان افزایش ظرفیت ایستگاه پمپاژ آب بیش از این ظرفیت هم وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه بیشترین تنش آبی در سطح استان مربوط به شهرستان های کرمانشاه، سنقر و کلیایی، کنگاور، اسلام آبادغرب، شاهو، جوانرود، صحنه، سرپل ذهاب، قصرشیرین و سومار است، تصریح کرد: به دنبال افزایش مصرف، فشار آب برخی از مشتریکن افت کرده و در برخی مناطق نیز قطعی آب داشته ایم.

داوودی با بیان اینکه قطعی های برق نیز موجب بروز مشکلاتی در آبرسانی می شود، بیان کرد: در حال حاضر و با وجود مشکلات موجود خبری از جیره بندی آب نیست.

این مقام مسئول با بیان اینکه در شهر کرمانشاه حدود ۶۰۰ لیتر در ثانیه‌ ای آب کمبود وجود دارد، تصریح کرد:  ۸۰ هزار مترمکعب نیز کمبود مخازن و عدم اجرای خطوط بین آن وجود دارد که البته خط اضطراری آب سد گاوشان به میزان ۶۰۰ لیتر در ثانیه برای شهر کرمانشاه در مدار است.

,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه