تصویب اجرای طرح هادی روستای زاویه زرج آباد کوثر در مکان جدید/نقل مکان زاویه زرج آبادی ها بعلت رانش زمین
طرح هادی روستای زاویه زرج آباد شهرستان کوثر بعلت رانش زمین در مکان جدید تصویب و اجرا خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از کیویمیز، جلسه بررسی مسائل و مشکلات اجرای طرح هادی روستاهای شهرستان کوثر امروز با حضور معاون فرماندار کوثر و همچنین معاون مدیر کل بنیاد مسکن استان اردبیل در محل فرمانداری کوثر برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, کیویمیز,در این جلسه بر چگونه اجرای طرح هادی در روستاها و همچنین حل و فصل مشکلات مربوط به این طرح ها در این شهرستان تاکید شد.
,معاون مدیر کل بنیاد مسکن استان اردبیل در حاشیه این جلسه اظهار کرد: روستاهای بالای 20 خانوار این شهرستان نیز در سال جاری از طرح هادی بهرمند خواهند شد.
,فرهاد سبحانی در ادامه هدف از اجرای این گونه طرحها در روستاها را کمک به توسعه و آبادانی روستاها، تردد و رفت و آمد آسان مردم و زیباسازی چهره روستاها دانست.
,این مسئول در بخش دیگری از سخنان خود به اجرای طرح هادی در روستاهایی که امکان اجرای این طرح در آنها وجود ندارد اشاره کرد و افزود: از جمله روستایی که نمی توان در آن طرح هادی را تصویب و اجرایی کرد؛ روستای زاویه زرج آباد شهرستان کوثر می باشد که بعلت رانش زمین این امکان برای بهره مند شدن اهالی آن روستا امکان پذیر نیست.
,سبحانی خاطر نشان کرد: به همین منظور با اقدامات و پیگیری هایی که توسط مسئولین ذیربط استانی و شهرستانی انجام یافت؛ مقرر گردید که برای تصویب و اجرایی شدن طرح هادی روستای زاویه زرج اباد شهرستان کوثر، این روستا به حاشیه جاده منتهی به شهر میانه (جاده گیوی - میانه) نقل مکان کند.
,وی همچنین در پایان اضافه کرد: تاکنون بیش از سه هزار و یکصد سند مالکیت روستایی در شهرستان کوثر صادر شده و اعطای سند مالکیت در چهار روستا در حال انجام است و در سال جاری سند مالکیت برای اهالی شهر گیوی نیز صادر خواهد شد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه