logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

دیدار خانواده‌های زندانیان تحریمی با ظریف

دیدار خانواده‌های زندانیان تحریمی با ظریف
جمعی از خانواده‌های زندانیان ایرانی که به بهانه تحریم‌های ظالمانه و نامشروع و بنا به درخواست دولت آمریکا در کشورهای مختلف به طور غیرقانونی بازداشت و زندانی شده‌اند، با وزیر خارجه دیدار کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جمعی از خانواده‌های زندانیان ایرانی که به بهانه تحریم‌های ظالمانه و نامشروع و بنا به درخواست دولت آمریکا در کشورهای مختلف به طور غیرقانونی بازداشت و زندانی شده‌اند، صبح امروز (سه‌شنبه) با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه دیدار و در خصوص آخرین وضعیت پرونده آنان و پیگیری‌های به عمل آمده گفت‌وگو کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زندانیان ایرانی , تحریم‌های ظالمانه , غیرقانونی ,

در این دیدارهای جداگانه خانواده‌های این هموطنان دربند، گزارشی از آخرین وضعیت پرونده‌ها و موانع پیش رو ارائه کردند.

,

در این دیدارها ظریف با تمجید از صبر خانواده‌ها ضمن برشمردن تلاش‌ها و اقدامات حقوقی و دیپلماتیک به عمل آمده در خصوص هر یک از پرونده‌ها، بر ادامه تلاش‌های دستگاه دیپلماسی تا آزادی این هموطنان تاکید کرد.

,

, ,

وزیر امور خارجه همچنین با غیرقانونی و سیاسی خواندن دستگیری‌های انجام شده و تقاضای بلاوجه استرداد آنها به آمریکا اظهار داشت: وزارت امور خارجه با همه توان و ظرفیت‌های خود این پرونده‌های بازداشت که کاملا نامشروع و ظالمانه و نوعی گروگانگیری برای باجگیری است را تا حصول نتیجه پیگیری خواهد کرد.

,
منبع: فارس
, منبع: فارس]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه