رئیس پلیس راه استان مرکزی:

واژگونی خودرو در محور ساوه- همدان ۳ کشته و مجروح بر جای گذاشت

واژگونی خودرو در محور ساوه- همدان ۳ کشته و مجروح بر جای گذاشت
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: واژگونی یک دستگاه خودرو پراید در محور ساوه- همدان سه کشته و مجروح بر جای گذاشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ایرج کهریزی، رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی در گفتگو با  دیار آفتاب؛ گفت: در سانحه رانندگی که بر اثر واژگونی یک دستگاه خودرو سواری  پراید در ساعت ۱۱ و ۳۰ دقیقه روز چهارشنبه ۲۰ تیرماه در کیلومتر ۵۹ محور ساوه- همدان رخ داد، سه نفر کشته و مجروح شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,

کهریزی اظهار کرد: بر اثر این حادثه یک نفر در دم جان سپرد و دو نفر دیگر مجروح شدند.

,

وی ادامه داد: علت این سانحه از سوی کارشناسان تصادفات پلیس راه فرماندهی انتظامی استان، عدم توجه به جلوی ناشی از خستگی و خواب آلودگی راننده خودرو اعلام شد.

,

در سه ماهه نخست امسال ۱۰۹ نفر بر اثر وقوع تصادف در محورهای مواصلاتی این استان جان خود را از دست داده‌اند که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۲۹ نفر بر اثر تصادف جان خود را از دست داده‌اند که امسال شاهد کاهش ۲۰ نفر فوت شدگان هستیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه