logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

نحوه دریافت ارز همراه حجاج اعلام شد

نحوه دریافت ارز همراه حجاج اعلام شد
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان حج و زیارت توضیحاتی را در خصوص نحوه دریافت ارز همراه زائران حج تمتع 97 اعلام کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد آزاد معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان حج و زیارت درباره موضوع ارز همراه زائران حج تمتع 97 و نحوه دریافت آن اظهار داشت: حسب اعلام بانک ملی ایران به سازمان حج و زیارت مبنی بر دریافت ارز همراه از سوی زایران و هماهنگی‌های به عمل آمده در این خصوص، زائران حج تمتع 97 می‌توانند از امروز به دریافت ارز همراه معادل 200 دلار (با نرخ اعلامی بانک مرکزی برای ارز مسافرتی) اقدام کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی افزود: زائران می‌بایست برای تهیه ارز همراه با در دست داشتن کارت ملی و کپی آن به شعب ارزی بانک ملی سراسر کشور مراجعه کنند.

امسال 85 هزار و 200 نفر از کشورمان به حج تمتع مشرف می‌شوند که اولین گروه زائران 27 تیرماه به مدینه مشرف خواهد شد.

 

,


وی افزود: زائران می‌بایست برای تهیه ارز همراه با در دست داشتن کارت ملی و کپی آن به شعب ارزی بانک ملی سراسر کشور مراجعه کنند.

,
,

امسال 85 هزار و 200 نفر از کشورمان به حج تمتع مشرف می‌شوند که اولین گروه زائران 27 تیرماه به مدینه مشرف خواهد شد.

,

 

,
منبع: فارس
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه