مدیرکل راه شهرسازی استان چهارمحال و بختیاری

20 میلیارد تومان اعتبار برای بهره‌برداری از تونل دشتک/پروژه 13 ساله فارسان به دشتک همچنان ادامه دارد

20 میلیارد تومان اعتبار برای بهره‌برداری از تونل دشتک/پروژه 13 ساله فارسان به دشتک همچنان ادامه دارد
مدیرکل راه شهرسازی استان چهارمحال و بختیاری در سفر به شهرستان فارسان گفت: اعتبار تونل دشتک فارسان 40 میلیارد تومان است. اگر بتوانیم 20 میلیارد دوم را جذب کنیم این پروژه در سال آینده به بهر برداری می‌رسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز، 13 سال از شروع طرح جاده فارسان-دشتک می‌گذرد و طبق قول و قرارها و وعده‌هایی که مسئولان استانداری و اداره راه و شهرسازی استان داده بودند، باید پروژه موردنظر نا نیمه اول سال 94 افتتاح می‌شد اما این موضوع تحقق‌نیافته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز, 13 , .,


             

,
, ,


داریوش حسینی، مدیرکل راه و شهرسازی استان چهارمحال و بختیاری گفت: مسیر ارتباطی فارسان به دشتک که طول مسیر حدوداً ۲۷ کیلومتر می‌باشد. اعتباری که برای اتمام این پروژه پیش‌بینی‌شده حدود ۴۰ میلیارد تومان در نظر گرفته‌شده کل مسیر حدود ۹۰ کیلومتر راشکافی انجام‌شده قسمتی از مسیر ابنیه فنی انجام‌شده است.

وی افزود: درواقع تونلی که در مسیر می‌باشد ۱۵۵۰ متر که توسط جهاد نصر انجام‌شده و فقط کار لاینین آن باقی‌مانده است. اگر وضعیت اعتباری امسال به شکلی باشد و پیگیری انجام‌گرفته شود و مبلغی به این پروژه اختصاص داده شود امسال ما بتوانیم خروجی تونل را به بهره‌برداری برسانیم.

وی تصریح کرد: از سال ۸۴ شروع پروژه بوده تا امروز حدود ۲۰ میلیارد تخصیصی داشته است که اگر این ۲۰ میلیارد و دوم هم بتوانیم پیگیری کنیم و امسال بخشی از آن تأمین ‌کنیم پروژه تا سال آینده  به بهره‌برداری می‌رسد

,
, .,
,
, .,
,
,

.

          

, .,
,
, ,



علی کاظمی باباحیدری، نماینده مردم شهرستان‌های اردل، فارسان، کیار و کوهرنگ در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به اینکه کل برآورد انجام‌شده برای جاده دشتک بین ۴۰ تا ۴۵ میلیارد تومان است و حدوداً ۵۰ درصد کار انجام‌گرفته است.

وی تصریح کرد: امسال اعتبار هشت و نیم میلیارد تومان دیده‌شده است اما با توجه به صحبت‌هایی که انجام شد قرار است که  از طریق بهینه‌سازی مصرف سوخت ماده ۱۲ وزارت نفت و وزارت راه اعتباری را دریافت کنیم.

وی اظهار داشت: امیدوارم که یک بخش آن امسال مورد  بهره‌برداری قرار بگیرد و در مرحله آسفالت هم صورت گرفته شود تا در ادامه کار هم قسمت بعدی کمک کنیم و اعتباری به آن تخصیص داده شود درمجموع بتوانیم در سال آینده به‌طور کامل این جاده مورد بهره‌برداری و در اختیار مردم قرار بگیرد.

کلنگ احداث جاده دشتک-فارسان در سال 84 زده شد و انتظار می‌رفت با توجه به اینکه کل مسیر این جاده کوهستانی و ۹۰ درصد سنگلاخی است، عملیات کمی طول بکشد.

با احداث این تونل راه ارتباطی شهرکرد به استان خوزستان 45 کیلومتر کوتاه‌تر می‌شود.

شهرستان فارسان در فاصله 35 کیلومتری شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد.

انتهای پیام/

,
,
, .,
,
, .,
,
, .,
,
, .,
,
, .,
,
, .,
,
, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه