رئیس جهاد سازندگی کرمانشاه خبر داد؛
اعزام گروه ۲۰۰ نفره دانشجویان جهادگر به مناطق محروم کرمانشاه
رئیس جهاد سازندگی استان کرمانشاه گفت: گروهی ۲۰۰ نفره از دانشجویان کرمانشاه به منطقه محروم سرفیروز آباد اعزام می شوند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا سرهنگ حسین قبادیبصیر در گفتگو با خبرنگار مرصاد اظهار داشت: درصدد انجام تدارکات و اقدامات اولیه برای اعزام گروهی ۲۰۰ نفره به منطقه سرفیروز آباد هستیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصاد,رئیس جهاد سازندگی استان کرمانشاه با بیان اینکه این گروه ها به مدت یک ماه در این منطقه خدمترسانی میکنند، افزود: این جهادگران اعزامی دانشجو هستند و محوریت آنان دانشگاه های استان است.
,
وی درباره اقدامات جهادگران در مناطق زلزلهزده نیز گفت: گروه های جهادی در مناطق زلزله زده متفرق هستند و با توجه به اینکه در فصل تابستان قرار داریم از استانهای مختلف در این مناطق حضور دارند.
,
رئیس جهاد سازندگی استان کرمانشاه عرصه های فعالیت این جهادگران را انجام کارهای فرهنگی و سازندگی و نیز اقدامات بهداشتی اعلام کرد.
,
قبادی بصیر از اعزام یک گروه پزشکی به این مناطق خبر داد و گفت: اقشار مختلف مردم از ۱۰ استان کشور در مناطق زلزله زده استان مشغول فعالیت هستند.
,
وی با بیان اینکه در بحث اردوهای جهادی امسال به خاطر وقوع زلزله، این مناطق هدف گروه های جهادی کل کشور است، افزود: حضور این جهادگران در ایام تعطیلات عید و تابستان پررنگتر است.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه