بندرعباس با بوی خوش رضوی عطرآگین شد/استقبال از خادمین آستان قدس در فین+تصاویر

بندرعباس با بوی خوش رضوی عطرآگین شد/استقبال از خادمین آستان قدس در فین+تصاویر
حال و هوای شهرستان بندرعباس با ورود کاروان خادمان بارگاه امام رضا(ع) به همراه پرچم متبرک بارگاه با بوی خوش رضوی عطرآگین شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از هرمز؛ همزمان با دهه کرامت کاروان جشن‌های مردمی و معنوی «زیر سایه خورشید» خادمان بارگاه قدس رضوی که حامل پرچم متبرک بارگاه مطهر رضوی (علیه السلاماست وارد شهر فین بندرعباس شد و مورد استقبال عظیم مردم ولایتمدار این شهر قرار گرفتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از هرمز؛ همزمان با دهه کرامت کاروان جشن‌های مردمی و معنوی, هرمز؛,  «, زیر سایه خورشید, » , خادمان بارگاه قدس رضوی که حامل پرچم متبرک بارگاه مطهر رضوی,  (, علیه السلام, , است وارد شهر فین بندرعباس شد و مورد استقبال عظیم مردم ولایتمدار این شهر قرار گرفتند, .,

با ورود خادمین و پرچم نورانی حرم امام رضا (عبه شهر فین بندرعباس مردم با استقبال گرم از خادم و بیرق حرم مطهر آن امام همام، عشق و علاقه خود را به اهل بیت(عنشان دادند.

, با ورود خادمین و پرچم نورانی حرم امام رضا , (, ع, , به شهر فین بندرعباس مردم با استقبال گرم از خادم و بیرق حرم مطهر آن امام همام، عشق و علاقه خود را به اهل بیت, (, ع, , نشان دادند, .,

روستای سرزه نخستین روستایی که خادمین رضوی حضور پیدا کردند که با عنوان کاروان عشق از خدام استقبال کردند و خدام حضرت علی ابن موسی الرضا علیه سلام پس از روستای سرزه به روستای لاورد از توابع بخش فین رفتند که مورد عنایت و احترام مردم آن روستا واقع شدند.

,

دیدار با خانواده شهدای روستای لاورد از دیگر برنامه های کاروان زیر سایه خورشید بود که با پدر بزرگوار این شهید دیدار کردند و در ادامه برنامه ها کاروان رضوی به دیدار شهدا گمنام رفتند و بازیارت قبور پاک و مطهر شهیدان به برنامه های خود ادامه دادند و بعد از آن به روستای چاکرتو رفتند مردم روستا با عنایت بسیار به امام رضا(ع)به زیارت پرچم متبرک آن امام معصوم رفته و ارادت خود را به حضرت آقا نشان دادند.

,

دو روستای دیگری که کاروان زیر سایه خورشید در آنجا حضور پیدا کرده روستای مارم و کوران بود که با استقبال بسیار پرشور مردم روستا رو به رو شدند و مردم این روستاها با حس و حال بسیار زیبایی پرچم را زیارت می کردند و با حال معنوی خاصی اشک می ریختند و از امام رضا (ع )خواسته های خود را طلب می کردند.

,

پس از اتمام برنامه ها امروز ظهر به شهرستان بندرعباس بازگشتند و به محله دو هزار بندرعباس حضور پیدا کردند و در موسسه بیت النور قرآنی استان هرمزگان شعبه مرکزی امام رضا (ع )واقع در این محله به دیدار قرآن آموزان و خانواده های آنها رفته و مورد استقبال قرار گرفتند.

,

کاروان شهید تختی نژاد پس از اتمام مراسم در محله دو هزار بندرعباس به روستای پشته ایسین این شهرستان رفته و با عنوان برنامه بزم نور جشنی در این روستا به نام علی ابن موسی الرضا برگزار شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه