طی تیرماه صورت گرفت؛

امدادرسانی به 379 حادثه دیده در استان سمنان/ جان باختن 7 نفر در حوادث جاده ای

امدادرسانی به 379 حادثه دیده در استان سمنان/ جان باختن 7 نفر در حوادث جاده ای
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان از امدادرسانی به 121 مورد حادثه در یک هفته گذشته خبر داد و گفت: 379 نفر در این حوادث امدادرسانی شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن شکر اللهی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان در گفتگو با خبرنگار مرآت درخصوص امدادرسانی امدادگران استان در حوادث یک ماه گذشته گفت: طی یک ماه اخیر بیش از 121 حادثه در سطح استان سمنان به وقوع پیوسته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,

وی با بیان اینکه 379 نفر در این حوادث آسیب دیدند افزود: امدادگران به موقع در این حوادث حضوریافته و به 47 حادثه دیده سوانح جاده ای و ۶۹ مورد خدمات حضوری، یک مورد زلزله، سه مورد حادثه شهری و یک مورد حادثه صنعتی و کارگاهی خدمات ارائه دادند.

,

معاون امداد و نجات هلال احمر استان سمنان همچنین تصریح کرد: در مجموع این حوادث طی هفته گذشته 98 نفر نیز اسکان داده شدند.

,

شکراللهی بابیان اینکه طی این مدت 13 مورد عملیات رهاسازی انجام‌شده است، تصریح کرد: در این مدت 125 تیم عملیاتی و 300 امدادگر هلال‌احمر با 43 دستگاه آمبولانس به حوادث مختلف اعزام شدند.

,

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان در خاتمه خاطرنشان کرد:  حوادث جاده ای استان سمنان طی یک ماه گذشته 7 فوتی دربرداشت.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه