logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

در استان قزوین؛

جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی برگزار می‌شود

جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی برگزار می‌شود
جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی در استان قزوین برگزار می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدعلی حضرتی در گفت‌وگو با صبح قزوین اظهار کرد: در راستای معرفی و احیای غذاهای سنتی و حمایت از فرهنگ غذایی به عنوان ایرانی‌ترین کالا اولین جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی به همت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قزوین در منطقه نمونه گردشگری باراجین برگزار می‌شود. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,


مدیر کل میراث فرهنگی قزوین با اشاره به نقش موثر گردشگری غذا در توسعه پایدار گردشگری و جذب بیشتر گردشگران افزود: یکی از زیباترین، اقتصادی‌ترین و پرطرفدارترین شیوه‌‌های گردشگری، گردشگری غذا است.

وی ادامه داد: برگزاری جشنواره‌های غذاهای سنتی و بومی هر منطقه فرصت مناسبی را در اختیار آشپزهای محلی قرار می‌دهد تا هنر آشپزی خود را در حضور مخاطبان بیشتری عرضه کرده و بازاریابی کنند.

حضرتی اذعان کرد: در همین راستا اولین جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی با هدف معرفی جاذبه‌های گردشگری غذا و خوراک‌های محلی و سنتی مناطق مختلف استان، استعدادیابی آشپزهای محلی و انتخاب استعدادهای آشپزی، شناسایی و معرفی رستوران‌های برتر و انتخاب بهترین مراکز عرضه غذا همراه با آموزش رایگان آشپزی از تاریخ 24 الی 26 مرداد در منطقه نمونه گردشگری باراجین برگزار و به تمامی شرکت‌کنندگان گواهی نامه حضور در جشنواره اعطا می‌شود. 

وی عنوان کرد: برگزیدگان این جشنواره با عناوین "استعدادهای آشپزی استان، آشپز برگزیده و بهترین مرکز عرضه غذا" در "جشنواره ملی غذا و هنر آشپزی ایرانی" که بهمن ماه سال جاری در نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران برگزار می‌شود، حضور خواهند داشت. 

این مسئول با اشاره به برنامه‌های پیش‌بینی شده برای این جشنواره ابراز کرد: اجرای مراسم آیینی، مسابقه استعدادیابی آشپزی، مسابقه انتخاب برترین مراکز عرضه غذا، اجرای کارگاه‌های آموزشی عمومی، علوم و فنون آشپزی و رستوران داری، عرضه غذا در غرفه‌های جشنواره، نمایش کالا و محصولات ایرانی، اجرای کارگاه‌های پرسش و پاسخ توسط اساتید برجسته کشور و اهدای لوح تقدیر به برندگان مسابقه از جمله برنامه‌های پیش بینی شده برای این جشنواره به شمار می‌روند. 

حضرتی یادآور شد: علاقه مندان به شرکت در جشنواره گردشگری "غذا و هنر آشپزی ایرانی" می‌توانند به دبیرخانه جشنواره واقع در قزوین، خیابان ملاصدرا، خیابان صنایع دستی، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری واحد تبلیغات و بازاریابی مراجعه و یا با شماره تلفن 02833688555 تماس حاصل کنند.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه