فرمانده انتظامی شرق استان تهران خبر داد؛
۳۳ مرکز آموزش رانندگی در سطح شرق استان تهران وجود دارد
فرمانده انتظامی شرق استان تهران گفت: احساس امنیت در کشور زیاد است، اما در حوزه ترافیک این احساس وجود ندارد، 33 مرکز آموزش رانندگی در سطح شرق استان تهران وجود دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از قرچک آنلاین; جلسه توجیهی آموزش مسئولان و مدیران آموزشگاه های رانندگی شرق استان تهران در تالار ساقدوش خیرآباد برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قرچک آنلاین,سردار عبدالرضا ناظری فرمانده انتظامی شرق استان تهران دراین مراسم اظهار داشت: آموزش یکی از سه رکن برنامهریزی ترافیک است که بدون توجه به آن ،کسب نتیجه مطلوب از اقدامات مهندسی و اعمال مقررات مقدورمی شود.
,وی گفت: هراندازه سهم آموزش و سرمایهگذاری در این راستا بیشتر باشد رفتارهای ناهنجار ازجمله تخلفات رانندگی کاهش مییابد.
,سردار ناظری به نقش کلیدی مربیان در آموزش رفتارهایی صحیح ترافیکی اشاره کرد و افزود:: مربیان باید آموزش تکنیک هایرانندگی، تخصصی و فنی را به کارآزموها به طوری دقیق مدنظر داشته باشند.
,وی تأکید کرد: مربیان باید خود عامل به قوانین و مقررات بوده و الگوی صحیحی برای هنرجویان باشند، مربیان موظفاند احترام به قوانین و مقررات را در وجود هنرجو نهادینه کنند.
,فرمانده انتظامی شرق استان تهران بیان کرد: احساس امنیت در کشور زیاد است، اما در حوزه ترافیک این احساس وجود ندارد 33 مرکز آموزش رانندگی در سطح شرق استان تهران وجود دارد و باید توجه به این مسئله به حداقل برسد.
,وی تصریح کرد: با افزایش وسایل نقلیه مرد بیشتر وقت خود را در ماشین و خیابان سپری می کنند و اگر آموزش فرهنگ ترافیک را جدی نگیریم وگر نه آثارش را خواهیم دید.
,سردار ناظری گفت: امروز بیشتر جوانان خود رادر تصادفات از دست می دهیم، این ها سربازان نظام جمهوری اسلامی هستند و بای حفظ شان کنیم.
,وی در پایان خاطرنشان کرد: خط مقدم آموزش مسئول سازی است و در این راه باید تمام نهادها و سازمان ها را همسو کرد و رسانه ها در جهت کاهش تصادفات در حوزه ترافیک کار کنند.
,گفتنی است، در پایان مراسم از آموزشگاه های برتردر زمینه آموزش فرهنگ ترافیک تجلیل به عمل آمد.
,


,
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه