پدر شهید گمنام یک هفته بعد از بازگشت پسرش دار فانی را وداع گفت/ پدر شهیدان اصغری آسمانی شد
[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پایگاه خبری دانشجویان قزوین “کیوسنا” انگار همین دیروز بود که خبر شناسایی ۲ شهید از شهدای استان قزوین زبان به زبان چرخید و حس و حال شهر رنگ آسمانی گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, پایگاه خبری دانشجویان قزوین “کیوسنا”,در میان این شهدا، شهید طلبه حجت الاسلام علی اصغر اصغری ترکان مسئول عقیدتی سیاسی لشگر ۱۷ علی ابن ابیطالب(ع) بود که ۳۱ سال از دوران مفقودی وی می گذشت و اینک با شناسایی وی همه منتظر حضورش بودند.
,روز بعد از حضور پسر تو گویی قلب پدر تاب ماندن نیاورد و به بهانه عارضه قلبی آسمانی شد.
, روز بعد از حضور پسر تو گویی قلب پدر تاب ماندن نیاورد و به بهانه عارضه قلبی آسمانی شد.,“قاسم اصغری ترکانی” پدر شهید طلبه حجت الاسلام ترکان که علاوه بر این شهید والا مقام ۲ شهید دیگر نیز به نام های محمدرضا، حجت الاسلام علی اکبر تقدیم انقلاب کرده بود تنها ۷ روز بعد از بازگشت شهید از سفر برگشته اش در سن ۸۳ سالگی آسمانی شد و به فرزندان شهیدش پیوست.
, “قاسم اصغری ترکانی” پدر شهید طلبه حجت الاسلام ترکان که علاوه بر این شهید والا مقام ۲ شهید دیگر نیز به نام های محمدرضا، حجت الاسلام علی اکبر تقدیم انقلاب کرده بود تنها ۷ روز بعد از بازگشت شهید از سفر برگشته اش در سن ۸۳ سالگی آسمانی شد و به فرزندان شهیدش پیوست.,این پدر ۳ شهید استان قزوین که از دیار الموت است جمعه این هفته بعد از اقامه نماز جمعه وقتی به خانه خود که چندی قبل پذیرای فرزند شهیدش بود بازگشت بر اثر عارضه قلبی بار سفر را بست و دارفانی را وداع گفت. تو گویی پیرمرد دیگر کاری در این دنیا ندارد و فرزند شهید او بعد از ۲۹ سال از شهادتش به زادگاهش بازگشت و پدرش را با خود برد.
, این پدر ۳ شهید استان قزوین که از دیار الموت است جمعه این هفته بعد از اقامه نماز جمعه وقتی به خانه خود که چندی قبل پذیرای فرزند شهیدش بود بازگشت بر اثر عارضه قلبی بار سفر را بست و دارفانی را وداع گفت. تو گویی پیرمرد دیگر کاری در این دنیا ندارد و فرزند شهید او بعد از ۲۹ سال از شهادتش به زادگاهش بازگشت و پدرش را با خود برد.,وی بعد از شهادت سومین فرزندش دیگر تاب در تهران ماندن را نداشت. او در همان سالهای دهه شصت به روستای ترکان در الموت قزوین رفت و کشاورزی را در آنجا آغاز کرد و حدود۲۷ سال در این روستا سکونت داشت.
, وی بعد از شهادت سومین فرزندش دیگر تاب در تهران ماندن را نداشت. او در همان سالهای دهه شصت به روستای ترکان در الموت قزوین رفت و کشاورزی را در آنجا آغاز کرد و حدود۲۷ سال در این روستا سکونت داشت. ,, ,
,
, با شهیدان اصغری ترکان آشنا شویم
, با شهیدان اصغری ترکان آشنا شویم,«شهید محمدرضا اصغری ترکانی» به همراه «شهید علی اصغر اصغری ترکانی» در عملیات خیبر حضور داشت و به فاصله چند روز از او به شهادت رسید. پیکر او در همان ایام به نزد خانواده بازگشت و به خاک سپرده شد.
, «شهید محمدرضا اصغری ترکانی» به همراه «شهید علی اصغر اصغری ترکانی» در عملیات خیبر حضور داشت و به فاصله چند روز از او به شهادت رسید. پیکر او در همان ایام به نزد خانواده بازگشت و به خاک سپرده شد.,اما پیکر شهید علی اصغر در منطقه ماند و در شمار شهدای مفقود الجسد جای گرفت. تا اینکه در عملیات اخیر تفحص کمیته جستجوی مفقودین کشف و شناسایی شد.
, اما پیکر شهید علی اصغر در منطقه ماند و در شمار شهدای مفقود الجسد جای گرفت. تا اینکه , در عملیات اخیر تفحص کمیته جستجوی مفقودین کشف و شناسایی شد.,برادر سوم و بزرگتر «شهید علی اکبر اصغری ترکانی» در سال ۶۵ و در منطقه حاج عمران بر اثر انفجار مین به شهادت رسید که پیکر او نیز مفقود شده و تاکنون نیز بازنگشته است.
, برادر سوم و بزرگتر «شهید علی اکبر اصغری ترکانی» در سال ۶۵ و در منطقه حاج عمران بر اثر انفجار مین به شهادت رسید که پیکر او نیز مفقود شده و تاکنون نیز بازنگشته است.,شهید علی اصغر اصغری که هفته گذشته بعد از گذشت ۲۹ سال از عملیات خیبر، به آغوش خانوادهاش بازگشته بود در امامزاده محمد منطقه کن تهران تدفین شد.
, شهید علی اصغر اصغری که هفته گذشته بعد از گذشت ۲۹ سال از عملیات خیبر، به آغوش خانوادهاش بازگشته بود در امامزاده محمد منطقه کن تهران تدفین شد.,انتهای پیام/ش
, انتهای پیام/ش]
ارسال دیدگاه