مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد:
چرخه حوادث برای هلال احمر تمام شدنی نیست/چرام دومین شهرستان حادثه خیز در استان است
جهانبین:پایگاه امداد و نجات جوخانه بدون مجوز است ولی باتوجه به اتفاقات انجام گرفته و تلاش پایگاه امداد و نجات پیگیرهستیم تا مجوز آن را بگیریم که مبلغ ۳۰۰میلیون تومان اعتبار به آن اختصاص یافته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چرام،مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه و بویراحمد در نشست با فرماندار چرام با تقدیر و تشکر از همه دستگاهها در جستجوی اجساد سقوط هواپیما در دنا گفت:یکی از تلخ ترین حوادث، حادثه سقوط هواپیما در کوه دنا بود که پس از مدت چهار ماه تلاش شبانه روزی همه دستگاهها،در نهایت کار جستجو پایان پذیرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چرام,,
جهانبین عنوان کرد: درزلزله هایی که در استان رخ داد،با کمترین امکانات شرمنده مردم نشدیم وخدمات رسانی خوبی در این زمینه صورت گرفت.
,,
وی با تقدیر از جمعیت هلال احمر شهرستان چرام گفت: در طرح های نوروزی ایمنی و سلامت، جوانان شهرستان چرام با همکاری جمعیت هلال احمر و با ابتکارات جدید،خدمات خوبی ارائه دادند و رتبه هایی هم کسب کردند.
,,
جهانبین ادامه داد:چرخه ی برنامه جمعیت هلال احمر و حوادث برای هلال احمر تمام شدنی نیست.
,,
وی بیان کرد: پایگاه امداد و نجات جوخانه بدون مجوز است ولی باتوجه به اتفاقات انجام گرفته و تلاش پایگاه امداد و نجات پیگیرهستیم تا مجوز آن را بگیریم که مبلغ ۳۰۰میلیون تومان اعتبار به آن اختصاص یافته که ۱۰۲میلیون تومان آن برای محوطه سازی در آینده نزدیک کلنگ زنی خواهد شد.
,,
جهانبین در پایان گفت:بعد از بویراحمد حادثه خیزترین شهرستان ها،شهرستان چرام بوده که نیازمند پایگاه کوهستانی است.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه