نادر قاضی پور در گفتگو با صبح زاگرس:

نگرش اقتصادی دولت باید تغییر کند/دیدگاه دولت باید به سمت مستضعفان باشد

نگرش اقتصادی دولت باید تغییر کند/دیدگاه دولت باید به سمت مستضعفان باشد
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی به دولتی ها توصیه کرد با کار جهادی و انقلابی به سمت تولید کالای ایرانی بروند و دیدگاه اقتصادی خودشان را تغییر دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفتگو با پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس درباره مشکلات اقتصادی اخیر و کارهایی که مجلس انجام داده است، بیان کرد: مجلس پیش از این به وظایف خودش عمل کرده است، قانون فضای کسب و کار، قانون رفع موانع تولید و قانون مقررات مالی  برای حل مشکلات تولید تصویب شده است حالا در اینجا دولت با مشکل مواجه شده است که البته بحث دیگری است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

 

,

نادر قاضی پور بیان کرد: در پاسخ به سوالی مبنی بر ترمیم کابینه اقتصادی دولت گفت: برای مثال در بانک مرکزی سیف رفت و همتی آمده است در حالی که دو روز رفته بود در چین سفیر شده بود. دولت باید تغییرات را انجام دهد، البته باید نگرش عوض شود و الا تغییر فرد نتیجه ای ندارد.

,

 

,

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی درباره نگرش اقتصادی دولت گفت: نگرش باید به سمت تولید و مصرف کالای ایرانی برود، این کار همت ایرانی و کار جهادی و انقلابی را می طلبد، بنابراین با تغییر فرد چیزی عوض نمی شود بلکه باید دیدگاه و نگرش عوض شود.

,

 

,

قاضی پور در پایان گفت: دیدگاه دولت به جای این که معطوف به واردکنندگان باشد، باید به سوی مستضعفان باشد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه