سهم ناچیز داوطلبین سیستان وبلوچستان در کنکور ۹۷/ ۱۰ نفر رتبه زیر ۱۰۰ کسب کردند
طبق آمار جمع آوری شده توسط اداره کل آموزش و پرورش سیستان وبلوچستان در کنکور امسال یک نفر از داوطلبین موفق به کسب رتبه تکی رقمی و 10 نفر موفق به کسب رتبه دو رقمی شده اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، کنکور سراسری سال 97 به دومین ایستگاه خود رسیده است. هفته گذشته سازمان سنجش اسامی نفرات برتر آزمون سراسری سال 97 را به تفکیک گروههای آزمایشی ریاضی، انسانی، تجربی، هنر، زبان های خارجه اعلام کرد.
حمید رضا رخشانی معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی عصرهامون در این خصوص اظهار کرد: بر اساس آمارهای جمع آوری شده تا صبح امروز یک داوطلب کنکوری از شهرستان سراوان توانسته رتبه دوم منطقه سه کشوری را در زیر گروه انسانی کسب کند.
وی گفت: از میان سه هزار و 542 داوطلب کنکوری تاکنون 10 نفر موفق به کسب رتبه دو رقمی، 103 نفر رتبه سه رقمی و 437 نفر موفق به کسب رتبه چهار رقمی در کنکور سراسری سال 97 شده اند.
به گفته معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان آمار نهایی راه یافتگان به مرحله بعدی کنکور تا پایان وقت اداری فردا یکشنبه 14 مردادماه جاری اعلام خواهد شد.
با این تفاسیر اما این روزها که داوطلبان در تب و تاب انتخاب رشته به سر می برند 60 مشاور با تجربه آموزش و پرورش در 19 پایگاه انتخاب رشته فعالیت خود را آغاز کرده اند که والدین و دانش آموزان می توانند به پایگاه های مجاز آموزش و پرورش در سطح استان مراجعه کنند.
این مشاوران آموزش دیده هستند و کار مشاوره تحصیلی و برنامه ریزی کنکوری را انجام می دهند به گونه ای که بر اساس زیرگروه ها و رتبه هایی که داوطلبان کسب کرده اند و اطلاعاتی که از رشته های دانشگاهی، وضعیت بازار کار، جامعه و مشاغل دارند در انتخاب رشته به افراد کمک می کنند.
به گزارش عصرهامون سه هزار و 542 داوطلب سیستان و بلوچستان در پنج گروه آزمایشی علوم ریاضی، علوم تجربی، علوم انسانی، هنر و زبانهای خارجی در 12 حوزه استان شرکت کردند که زاهدان با مرکزیت استان و پس از آن به ترتیب زابل و سراوان بیشترین آمار ثبت نام را داشتند.
انتهای پیام/
, عصرهامون ,
,
,
,
, ،,
, عصرهامون , ،,
,
,
]
ارسال دیدگاه