در سه ماهه نخست سال ۹۷؛

۲۴۴ نفر در حوادث ترافیکی سیستان و بلوچستان جان باختند/ بیش از ۲۰۰۰ نفر مصدوم شدند

۲۴۴ نفر در حوادث ترافیکی سیستان و بلوچستان جان باختند/ بیش از  ۲۰۰۰ نفر مصدوم شدند
در سه ماهه نخست سال ۲۴۴ نفر در حوادث ترافیکی سیستان و بلوچستان جان باختند که از این تعداد ۵۵ نفر زن و ۱۸۹ نفر مرد بودند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، سیستان و بلوچستان در حالی پهناورترین استان کشور محسوب می شود که از یک سو محورهای مواصلاتی آن به علت وسعت و پراکندگی، فاصله زیادی با یکدیگر دارند و از سوی دیگر علی رغم وسعتی که دارد اما حجم بزرگراه ها در آن بسیار کم است به گونه ای که در پیچ و خم جاده های مواصلاتی آن تاکنون شاهد مرگ بسیاری از افراد و وابستگان خود بوده ایم.
در این میان اگر چه خواب آلودگی و غفلت در رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی توسط خود افراد عاملی در وقوع تصادفات به شمار می رود اما از این حیث که این استان فاقد آزاد راه و جاده های استاندارد است هم هرازگاهی آماری به گوش می رسد که برخورد با حیوانات اهلی همچون گاو و شتر نیز عاملی برای از بین رفتن جان انسان ها در جاده های این استان به شمار می رود.
با این تفاسیر از آنجایی که سیستان وبلوچستان به لحاظ داشتن بزرگراه با میانگین کشوری فاصله زیادی دارد و جاده های بین شهری این استان هم نسبت به جاده های دیگر استان ها از کیفیت پایین تری برخوردار است این امر سبب شده که هر سال آمار بالایی در تصادفات را شاهد باشیم.

فوت244 نفر در حوادث ترافیکی استان
بنا بر آمار اعلام شده از سوی اداره کل پزشک قانونی سیستان و بلوچستان در سه ماهه اول سال جاری، 244 نفر در حوادث ترافیکی استان جان خود را از دست دادند که این آمار در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته (191 نفر)، 28 درصد افزایش را نشان می‌دهد.
از مجموع تلفات حوادث ترافیکی در سه ماهه نخست امسال در این استان 55 نفر زن و 189 نفر مرد بودند.
قابل توجه اینکه بیشترین تلفات حوادث ترافیکی با 184 مورد در جاده‌های برون‌ شهری و پس از آن با 44 مورد در جاده‌های ‌روستایی، 16 مورد در مسیرهای درون شهری گزارش شده است.
همچنین در سه ماهه نخست امسال، دو هزار و 125 نفر مصدوم حوادث ترافیکی به اداره کل پزشکی قانونی استان سیستان وبلوچستان و مراکز تابعه مراجعه کردند که از این تعداد 508 نفر زن و یک هزار و617 نفر مرد هستند.
لازم به ذکر است مصدومین حوادث ترافیکی سه ماهه نخست امسال در مقایسه با مدت زمان مشابه سال قبل، 23 درصد افزایش یافته است.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون، , ،,
,
,
,
, فوت244 نفر در حوادث ترافیکی استان ,
, ،,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه